11 modele de cizme_ botine și ghete în tendințe în 2017-2018

Tipurile de încălțări pentru sezonul rece promovate anul acesta de către marile case de modă au încercat să răspundă, prin diversitatea și originalitatea lor, oricăror preferinţe stilistice, păstrând ca notă dominantă confortul, atât de necesar toamna și iarna. Zapatos vă propune 11 modele de cizme, botine și ghete aflate în tendințe anul acesta, care se bucură de o mare popularitate printre fashioniste.

 1. Cizmele cu şiret, elegante și senzuale

Anul acesta șireturile sunt în mare vogă, datorită modului de integrare în cadrul încălțărilor. Cizmele cu şiret sunt inspirate inspirată din stilul vestimentar al aristocraţiei britanice, arată ca un corset ce strânge elegant gamba piciorului. Şireturile pornesc de la vârf  sau aproape de vârf şi urcă până la marginea carâmbului, un design care dă cizmei un aer aparte de senzualitate.

 1. Cizmele lungi peste genunchi, tot mai înalte

În sezonul 2017-2018 cizmele peste genunchi au lungimi tot mai îndrăzneţe, care se apropie de linia şoldurilor. Aceste cizme avantajează orice siluetă, în special pe cele suple și înalte. Le regăsim confecționate din materiale și texturi prețioase, lucioase, de catifea, broderii, volane, cu diverse accesorii, funde, volane, șireturi, barete.

 1. Cizme din piele de reptilă, look sălbatic

Ultimele prezentări de modă au adus la lumină tot mai des cizmele cu imprimeu reptilian, în variante surprinzătoare, în nuanțe clasice, naturale (nuanțe de maro, de verde, galben), ori culori originale, aprinse, precum albastrul, rozul, roșul. Se recomandă ca restul ținutei să fie păstrat minimalist, pentru a evita evita riscul de supraîncărcare a outfitului cu alte elemente stridente.

 1. Cizmele cu sclipici, excentricitate

Se poartă excentricul. Cizmele glitter arată fabulos în picioarele fiecărei femei şi trebuie să devină un accesoriu must have pentru orice garderobă. Ca să obții o ținută potrivită cu o astfel de pereche de cizme, este nevoie de elemente vestimentare adiționale simple, monocrome,ca să nu se supraîncarce outfitul, iar cizmele să poată ieși în evidenţă.

 1. Botinele stiletto, eleganță și suplețe

Botinele cu toc înalt şi subţire, inspirate din pantofii stiletto, revin în forță în acest sezon, spre bucuria fashionistelor iubitoare de tocuri. Datorită supleței și a eleganței pe care o degajă, botinele stiletto sunt elementul central într-o ținută de ocazie şi cele de birou, iar tot mai multe pasionate de modă le poartă chiar și în timpul zilei.

 1. Botinele cu toc pătrat, comode și trendy

Tocul pătrat, de înălțime medie, este anul acesta vedeta modelelor de botine în trend, promovând siguranța și stabilitatea în mers. Tocul block e o alegere comodă pentru fashionistele care nu renunță la înălțime și nici la trend.

 1. Botinele cu şireturi, trend alert

Și botinele profită la maximum în acest sezon de detaliul momentului, şireturile. Și nu clasicele șireturi. Modelele se întrec în idei originale de combinare a șireturilor cu detalii cromatice și accesorii surprinzătoare.  Botinele cu șireturi sunt esențiale anul acesta în ţinutele elegante şi de birou, dar pot fi incluse cu succes şi în cele casual chic sau smart casual.

 1. Ghetele Chelsea sau victoriene

Marcă a eleganţei, cu origine regală, ghetele Chelsea sunt acele modelele scurte, realizate dintr-o bucată de material și cu elastice laterale. Ele îmbină perfect confortul cu stilul, ceea ce le face de nelipsit din garderoba fiecărei femei. Ghetele victoriene, după cum le spune și numele, sunt soluţia salvatoare pentru orice situație în care femeia are nevoie de o pereche de încălţări atât atrăgătoare, cât și extrem confortabile.

 1. Ghetele metalizate, glam în outfituri de zi

Excentricitatea de anul acesta de pe podium se face remarcată și din folosirea nuanțelor metalizate, în special argintiu și auriu. Păstrate până acum pentru ocazii speciale, aceste nuanțe au au depășit limitele ținutelor de seara și noapte, ele fiind purtate cu lejeritate și stil și pe timp de zi.

 1. Ghetele neon, trendul preferat

În sezonul rece 2017-2018, ghetele neon sunt preferatele stiliştilor, condimentul folosit de aceștia pentru a da viață ţinutelor minimaliste și cuminţi. Fashionistele care țin să savureze fiecare tendință nu trebuie să scape ocazia de a le da un loc de cinste în garderoba lor.

 1. Ghetele cu talpă de bocanci şi tocul gros

Anul acesta designerii ne propun o reinterpretare a bocancilor într-un model de ghete versatil, adresat femeilor îndrăznețe, încrezătoare și puternice. Ghetele au preluat de la bocanci modelul de talpă, la care s-a adăugat un toc considerabil, obținându-se astfel mai multe stiluri în unul singur.

 

 

 

Leave a Reply