5 to go

Blvd Pache Protopopescu nr 21

+40 729 84 89 61

07:00-18:00

Ideea deschiderii unui coffee shop a luat nastere cu ceva vreme în urmă, studiind piaţa cafelei şi a acestui concept „ take away ” care, în ţara noastra, era slab dezvoltat. A plusat cu ideea unui preţ fix, suma de 5 lei fiind atent aleasă.

Strategia pe termen lung a conceptului „5 to go” presupune deschiderea până la 20 de locatii in Bucuresti si ulterior in tara.

Preparatele vor fi aceleaşi, calitatea şi pretul fix de 5 lei păstrându-se, ele fiind servite clienţilor într-un mod profesionist la cele mai inalte standarde .

Calitatea cafelei este una de cea mai înaltă clasă, locaţiile beneficiind de aparatură profesională şi materie primă excelentă. In locatiile „5 to go” se află cel mai bun raport calitate-preţ.

Conceptul 5 to go ® este unic in Romania si a luat nastere din inspiratia designerului Radu Savopol.

Cifra „5” are mai multe semnificatii, ea fiind si baza acestui concept. Pretul oricarui produs este 5 lei.

Get Direction View Large Map

Add a Review

Related Listings

 • Barza, viezure, minz

  Barza, viezure, minz

  Barza, viezure, minz, magazinul lui Dinescu cu vinuri si merinde de la Port Cetate a trezit in noi dorinta de a incerca o placinta bine facuta, o… Read more »

 • Magazin caritabil SocialXchange.ro

  Magazin caritabil SocialXchange.ro

  Pentru diverse servicii (maturat, calcat, vopsit etc.) primesti puncte pe care apoi le poti folosi pentru achizitionarea unor produse. De exemplu, pentru calcat si maturat timp de… Read more »

 • La garaj

  La garaj

  De unde cumperi produse basarabene? Unde gasim lucruri facute de fratii nostri din Basarabia? Am gasit un raspuns descoperind ca exista un magazin special in Bucuresti, cu… Read more »

 • Tip Top

  Tip Top

  În tot ceea ce facem, punem pe primul loc calitatea și prospețimea, echipa noastră fiind construită pentru a vă fura un zâmbet la fiecare produs ales. Încă… Read more »

 • Hippie Hippie Shake Hanul Cu Tei

  Hippie Hippie Shake Hanul Cu Tei

  Magazinele Hippie Hippie Shake din Bucuresti se incadreaza in categoria trend-setter in sensul pur al cuvantului. Infiintat in anul 1999, Hippie Shake ofera generatiei tinere optiuni de… Read more »

 • Exotique

  Exotique

  Exotique (Timpuri Noi) din Bucuresti – magazin deco – mobila si decoratiuni, mobilier oriental, contemporan si traditional, mobilier din lemn masiv, impletituri mobilier pentru gradini si terase,… Read more »