Dream Residence

Str. Pucheni, Nr. 133, Bucuresti

0722.204.951

Dream Residence este un ansamblu de apartamente noi, localizat in apropiere de piata Rahova, dezvoltat de societatea Home Store Investment.

Proiectul imobiliar urmareste sa ofere pietei din Bucuresti apartamente care sa raspunda tuturor nevoilor locative – cu 1,2 sau 3 camere – totalizand 166 de apartamente cu spatii generoase si o compartimentare care tine cont de realizarea unui confort optim al locatarilor, finisaje care se remarca prin grija fata de detalii si calitatea superioara a materialelor folosite, astfel ca raportul calitate – pret sa fie unul excelent.

Apartamente Rahova

la cele mai bune preturi. Apartamente noi Rahova, de vanzare, in ansamblul rezidential Dream Residence Rahova. Proiectul a fost conceput si proiectat pornind de la cerintele si nevoile clasei medii, ca o alternativa la oferta actuala a pietei imobiliare din sudul Bucurestiului,. In momentul de fata, ansamblul Dream Residence Rahova, a ajuns la faza 5 de dezvoltare, in care se vor construi 10 blocuri ce vor avea in componenta aproximativ 750 de garsoniere si apartamente cu 2 si 3 camere in Soseaua Salaj, sectorul 5, Bucuresti. Toate imobilele vor avea inclus in pret si un loc de parcare suprateran.

Evolutie Dream Residence

Pe aceasta cale incercam sa va tinem la curent cu evolutia lucrarilor din ansamblul rezidential Dream Residence Rahova. Astfel, in martie 2012 au inceput lucrarile la Blocul 1, acestea finalizandu-se in octombrie 2012. Constructia Blocurilor 2 si 3, a fost inceputa in octombrie 2012 fiind finalizata in august 2013. Constructia la Blocul 4, din cadrul proiectului a fost inceputa in august 2013, urmand a fi finalizata la sfarsitul lunii mai 2014. S-au inceput in paralel lucrarile si in cadrul fazei 5 a proiectului ce va cuprinde 10 blocuri si aproximativ 750 de apartamente noi

Facilitati

Ansamblul rezidential Dream Residence se evidentiaza printr-un nivel de calitate ridicat la un pret sub media apartamentelor de pe piata. Apartamente si garsoniere ieftine de vanzare in Rahova sector 5, direct de la dezvoltator doar in Dream Residence – ansamblu rezidential Rahova. Va invitam la o vizionare, ocazie cu care va puteti convinge ca Dream Residence este cea mai buna alegere pe care o puteti face atunci cand doriti sa achizitionati o garsoniera sau un apartament nou de vanzare in sectorul 5. Calitatea face diferenta!

Garsoniera Rahova

24.900 €

Garsoniera Rahova

Garsoniera in Dream Residence, complet finisata, TVA 5% inclus. Direct de la Dezvoltator. CALITATEA FACE DIFERENTA
Tip imobil:
Garsoniera
Suprafata:
28 mp
Pret:
24.900 €
detalii »

Apartamente 2 camere

32.900 €

Apartamente 2 camere

Apartament 2 camere in Piata Rahova, finisaje de lux. Direct de la Dezvoltator. CALITATEA FACE DIFERENTA
Tip imobil:
2 camere
Suprafata:
35 mp
Pret:
32.900 €
detalii »

Apartamente 3 camere

46.900 €

Apartamente 3 camere

Apartament 3 camere in Piata Rahova, finisaje de lux. Dream Residence – apartamente de lux la cel mai bun pret! CALITATEA FACE DIFERENTA
Tip imobil:
3 camere
Suprafata:
59 mp
Pret:
46.900 €
detalii »
facilitati_cartier_rahova.gif
Get Direction View Large Map

Add a Review

Related Listings

 • Imobiliare MOBI

  Imobiliare MOBI

  Imobiliare MOBI este un proiect promovat de agentie imobiliara Direct Imobiliare Invest SRL si ii are in vedere pe acei proprietari care doresc sa tranzactioneze un bun… Read more »

 • GoldenKey

  GoldenKey

  GoldenKey Premium Real Estate reprezinta unul din cele mai inalte standarde de calitate si integritate in tranzactionarea si managementul proprietatii. Reputatia noastra pentru profesionalismul fara compromisuri este… Read more »

 • Inchiriere garsoniera mobilata Piata Universitatii bloc 1981

  Inchiriere garsoniera mobilata Piata Universitatii bloc 1981

  350 EUR / lună MT Investment ofera spre inchiriere garsoniera moderna, mobilata si utilata, totul nou, situata ultracentral, in spatele cladirii Universitatii Bucuresti. Imobilul este dat in… Read more »

 • Bloc Nou 2 camere Metrou Brancoveanu

  Bloc Nou 2 camere Metrou Brancoveanu

  65.000 EUR Birou Vanzari Dezvoltator – Nu percepem COMISION 0% Constructie buna 2015 beton B350 + caramida POROTHERM, instalatii electrice pe cupru, izolatie de 10cm, acoperis LINDAB…. Read more »

 • Apartament 2 camere Baneasa

  Apartament 2 camere Baneasa

  650 EUR + TVA / lună Daca ai buget pentru apartamentul ales, vrei o zona verde, nepoluata si linistita, finita in care nu se mai construieste, nu-ti… Read more »

 • Apartament - 5 camere - Stirbei-Voda

  Apartament – 5 camere – Stirbei-Voda

  €/luna 1.250 Inchiriere apartament in vila Stirbei-Voda, 5 camere, cu suprafata utila 110 mp, semidecomandat, renovat 2015, bucatarie mobilata, 2 bai, 2 intrari. Dotat cu centrala termica… Read more »