Galaxy Imob

str. Panait Istrati, nr. 86, Sector 1

0752.098.900

 

Galaxy Imob pune la dispozitia clientilor o gama variata de apartamente, vile, spatii comerciale, de birouri sau industriale, la cele mai bune preturi si se bazeaza pe transparenta si profesionalism.

Get Direction View Large Map

Add a Review

Related Listings

 • Imobiliare MOBI

  Imobiliare MOBI

  Imobiliare MOBI este un proiect promovat de agentie imobiliara Direct Imobiliare Invest SRL si ii are in vedere pe acei proprietari care doresc sa tranzactioneze un bun… Read more »

 • GoldenKey

  GoldenKey

  GoldenKey Premium Real Estate reprezinta unul din cele mai inalte standarde de calitate si integritate in tranzactionarea si managementul proprietatii. Reputatia noastra pentru profesionalismul fara compromisuri este… Read more »

 • RE/MAX Properties

  RE/MAX Properties

  Suntem o echipa de profesionisti care va trata intotdeauna cu seriozitate nevoile clientilor sai! REMAX este prima retea imobiliara din lume implicata in mai mult de 1… Read more »

 • First Business Consulting

  First Business Consulting

  Consultanță și intermediere imobiliară prin FIRST BUSINESS. Ofertele noastre cuprind vanzari si inchirieri de apartamente, case/vile, imobile de birouri, hale de productie și spații comerciale. De asemenea,… Read more »

 • Refinder

  Refinder

  Compania REfinder Elite este o societate comerciala ce are obiect exclusiv de activitate prestarea de servicii imobiliare, identificate prin consultanta imobiliara, tranzactii imobiliare, reprezentare pentru vanzare si/sau… Read more »

 • Klauss & Partners

  Klauss & Partners

  Klauss&Partners doreste sa fie acel tip de business care pune accent pe detaliile care, de fapt, conteaza. Astfel, compania isi pretuieste fiecare client pentru a ii intelege nevoile si pentru a oferi solutia perfecta fiecaruia dintre ei.