Clinica Medsana

Str. Nanu Muscel, Nr. 12

(021) 9607

Structura clinicii medicale permite accesul pacientilor la cele bune servicii medicale, alaturi de diagnosticarea si tratarea specifica. Cadrele medicale, pregatite la cele mai inalte nivele de profesionale, depun toate eforturile medicale pentru confortul pacientilor in starea respectiva. Avand 15 cabinete medicale dotate cu aparatura de ultima generatie, Clinica Medsana ofera servicii de inalta calitate.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Centrul Medical Nicomed

  Centrul Medical Nicomed

  Nicomed furnizeaza catre mai mult de 150,000 de beneficiari, servicii medicale pentru diverse specialitati, serviciu de ambulanta, servicii de medicina muncii si servicii de laborator. Prin acoperirea… Read more »

 • Clinica Nova

  Clinica Nova

  Toti medicii din clinica au facut specializari atat in Romania cat si peste hotare. Toti medicii din clinica sunt instruiti sa lucreze si cu cei mai mici… Read more »

 • Centrul Medical Matei Basarab

  Centrul Medical Matei Basarab

  Infiintat in anul 2003, Centrul Medical Matei Basarab este recunoscut in piata serviciilor medicale private prin: timp foarte bun de executie a probelor, calitatea serviciului medical, profesionalismul… Read more »

 • Clinica RomGerMer

  Clinica RomGerMer

  De la infiintarea sa in anul 1999 si pana in prezent, Grupul Medical Romgermed a continuat sa se dezvolte, devenind unul dintre cei mai importanti jucatori din… Read more »

 • Clinica Hiperdia

  Clinica Hiperdia

  Hiperdia este cel mai mare furnizor de servicii de imagistica medicala avansata din Romania, fiind specializati in investigatii de rezonanta magnetica (RMN) si tomografie computerizata (CT). Avand… Read more »

 • Clinica Polisano Plaza

  Clinica Polisano Plaza

  Clinica Polisano Plaza Bucuresti reprezinta cel de al doilea sediu deschis in Bucuresti, fiind localizata in sectorul 6 al capitalei, in imediata vecinatate a Centrului Comercial Plaza… Read more »