Clinica Medsana

Str. Nanu Muscel, Nr. 12

(021) 9607

Structura clinicii medicale permite accesul pacientilor la cele bune servicii medicale, alaturi de diagnosticarea si tratarea specifica. Cadrele medicale, pregatite la cele mai inalte nivele de profesionale, depun toate eforturile medicale pentru confortul pacientilor in starea respectiva. Avand 15 cabinete medicale dotate cu aparatura de ultima generatie, Clinica Medsana ofera servicii de inalta calitate.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Clinica RomGerMer

  Clinica RomGerMer

  De la infiintarea sa in anul 1999 si pana in prezent, Grupul Medical Romgermed a continuat sa se dezvolte, devenind unul dintre cei mai importanti jucatori din… Read more »

 • Clinica Hiperdia

  Clinica Hiperdia

  Hiperdia este cel mai mare furnizor de servicii de imagistica medicala avansata din Romania, fiind specializati in investigatii de rezonanta magnetica (RMN) si tomografie computerizata (CT). Avand… Read more »

 • Clinica Polisano Plaza

  Clinica Polisano Plaza

  Clinica Polisano Plaza Bucuresti reprezinta cel de al doilea sediu deschis in Bucuresti, fiind localizata in sectorul 6 al capitalei, in imediata vecinatate a Centrului Comercial Plaza… Read more »

 • PsyMotion

  PsyMotion

  Clinica PsyMotion a revolutionat psihologia si psihoterapia din Romania prin nenumaratele proiecte implementate cu succes si programele care au ajutat mii de oameni. Specialistii de la PsyMotion… Read more »

 • Clinica Hilmi

  Clinica Hilmi

  La Clinica Hilmi veti gasi specialisti in dermatologie, endocrinologie, estetica, ORL, obsetrica-ginecologie, stomatologie, urologie si psihologie, dar si in medicina generala. In plus, clinica Hilmi permite pacientilor… Read more »

 • Rom med 2000

  Rom med 2000

  Centrul medical Rom med 2000 ofera servicii profesionale si asistenta medicala preventiva la cele mai bune preturi. Ambianta clinicii este primitoare si confortabila, ceea ce o face… Read more »