Colegiul National “Mihai Viteazul”

Bd. Pache Protopopescu, nr. 62

021-2525700

Colegiul National Mihai Viteazul pregateste viitorii tineri de succes, implementand valori de baza pentru ca acestia sa poata urma o forma de invatamant superior, sa fie responsabili pentru actiunile si pregatirea lor si sa dea dovada de flexibilitate si adaptabilitate.

 

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa
share

Adauga un review

Asemanatoare Listing

 • Gradinita si Scoala de Vara Orhideea Kids

  Gradinita si Scoala de Vara Orhideea Kids

  Centrul Orhideea Kids este gradinita, after school si scoala de vara, fiind amenajat modern si menit sa stimuleze creativitatea si dezvoltarea copiilor ce ii trec pragul. Aici,… Read more »

 • Colegiul Tehnic

  Colegiul Tehnic “Dimitrie Leonida”

  Colegiul Tehnic Dimitrie Leonida ofera multiple specializari pentru filierele teoretice si tehnologice, pregatind nenumarati profesionisti de-a lungul activitatii sale. In plus, colegiul a dezvoltat cursuri online cu… Read more »

 • Universitatea Ecologica din Bucuresti

  Universitatea Ecologica din Bucuresti

  Universitatea Ecologica din Bucuresti are aproape 25 de ani de experienta in formarea tinerilor pasionati de drept, educatie fizica si sport, inginerie, psihologie, comunicare si, nu in… Read more »

 • Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza

  Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza

  Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza ofera pregatire de specialitate intr-un mediu destins, care promoveaza cultura moderna si creativitatea elevilor ce ii trec pragul. Cadrele didactice se… Read more »

 • Piticul Curajos

  Piticul Curajos

  Gradinita Piticul Curajos ofera cea mai buna educatie pentru micuti, intr-un mediu cald si destins in care copiii isi pot dezvolta abilitatile si creativitatea fara constrangeri incurajand… Read more »

 • Academia Tehnica Militara

  Academia Tehnica Militara

  Academia Tehnica Militara este o institutie de invatamant superior militar care formeaza specialisti licentiati in stiintele ingineresti: ofiteri de logistica, ofiteri specialisti si serviciul tehnico-ingineresc, promovand valori… Read more »