Cube Shop

Stirbei Voda nr. 87A

 

Cube Shop este un magazin care comercializeaza articole vestimentare deosebite, produse de branduri ca Cheap Monday, VandalWear, Sweet?, New Balance sau Obey. Este unul dintre putinele magazine din tara care are inca acces la aceste branduri, si singurul care comercializeaza casti Marshall.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Rentexpert

  Rentexpert

  Rentexpert, rent a car company, ofera inchirieri masini cu 0 € depozit. Oferta este valabila pentru orice tip de masina din parcul nostru de inchirieri auto. Consultati un specialist in inchirieri… Read more »

 • Magazinul Victoria

  Magazinul Victoria

  Cladirea a adapostit pana dupa razboi celebrele Galerii La Fayette, punct de reper in comertul bucurestean al epocii. Dupa nationalizare, magazinul a primit numele Victoria, iar “50… Read more »

 • Autogara IDM Basarab

  Autogara IDM Basarab

  Autogara IDM Basarab este singura autogara din principalul nod rutier al Bucurestiului. Odata cu deschiderea statiei intermodale de la Pasajul Basarab, accesul catre Autogara IDM Basarab este… Read more »

 • Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA

  Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA

  CFR, ca instituţie, a fost fondată în 1880, iar prima cale ferată pe teritoriul actual al României a fost deschisa în 1854. Pe actualul teritoriu al României,… Read more »

 • RATB - Regia Autonoma de Transport Bucuresti

  RATB – Regia Autonoma de Transport Bucuresti

  Regia Autonomă de Transport București este principala companie de transport public de persoane din București și județul Ilfov. Transportul public de suprafață în București este responsabilitatea Regiei… Read more »

 • Carrefour Orhideea

  Carrefour Orhideea

  „Centrul Comercial Orhideea” reprezintă un concept puternic şi atractiv: o galerie şi un hypermarket care răspund aşteptărilor actuale ale pieţei. Situat în apropierea Complexului Regie, la 5… Read more »