Cube Shop

Stirbei Voda nr. 87A

 

Cube Shop este un magazin care comercializeaza articole vestimentare deosebite, produse de branduri ca Cheap Monday, VandalWear, Sweet?, New Balance sau Obey. Este unul dintre putinele magazine din tara care are inca acces la aceste branduri, si singurul care comercializeaza casti Marshall.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Meridian Taxi

  Meridian Taxi

  Oferim clientilor nostri servicii de taximetrie in Bucuresti de peste 20 de ani, iar vasta experienta pe care o avem in domeniu ne pozitioneaza pe un nivel… Read more »

 • Rabit Comics

  Rabit Comics

  ,,Rabit Comics” înseamnă pasiune şi devotament pentru benzile desenate, care, deşi vin din părţi total diferite ale Pământului, au reuşit să-şi găsească un loc sub acelaşi acoperiş…. Read more »

 • Vitantis Shopping Center

  Vitantis Shopping Center

  Vitantis Shopping Center este un mini-mall din sudul Bucurestiului care cuprinde mai multe magazine cum ar fi: Praktiker, Casa Rusu, Carrefour s.a. Dispune de 2 linii de… Read more »

 • Domino Taxi

  Domino Taxi

  Compania de taximetrie Domino deserveste clientii din capitala de peste 15 ani, timp in care a castigat un renume pentru seriozitatea si corectitudinea angajatilor. Desi compania nu accepta… Read more »

 • Touring Rent Auto

  Touring Rent Auto

  Touring Rent Auto ofera servicii de inchirieri automobile cu si fara sofer, atat pe termen scurt cat si pe termen lung. Printre celelalte servicii oferite de companie… Read more »

 • Claudia

  Claudia

  Supermarket-ul Claudia sta la dispozitia locuitorilor cartierului Titan de mai bine de 15 ani iar recent a implementat si serviciul de comenzi pentru livrari acasa. Supermarket-ul Claudia… Read more »