Cube Shop

Stirbei Voda nr. 87A

 

Cube Shop este un magazin care comercializeaza articole vestimentare deosebite, produse de branduri ca Cheap Monday, VandalWear, Sweet?, New Balance sau Obey. Este unul dintre putinele magazine din tara care are inca acces la aceste branduri, si singurul care comercializeaza casti Marshall.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • DpD Automotive

  DpD Automotive

  DpD Automotive ofera servicii de inchirieri masini Non Stop in Bucuresti, Otopeni, Brasov, Cluj, Aeroportul International din Cluj, inchirieri masini pentru transfer de la si catre Aeroporul… Read more »

 • @tlas taxi

  @tlas taxi

  Planul nostru este sa oferim stimatilor nostri clienti valori si conduite precum: siguranta, respect, corectitudine, confort, confidentialitate. Tipuri de masini: AER CONDITIONAT, DACIA LOGAN AN FABRICATIE 2014,… Read more »

 • Mall Promenada

  Mall Promenada

  “Credem în modă, dar mai degrabă în stil, într-o mâncare bună și un parfum subtil, în ce-ţi cumperi, dar și în ce ai deja, într-o rochie lungă… Read more »

 • Magazin Berezka

  Magazin Berezka

  Intr-un triunghi predominat in mare parte de covrigarii, banci si farmacii, pe bulevardul Ion Mihalache din Bucuresti si-a facut loc si un magazin, cu specific slav. Berezka… Read more »

 • Jumbo Bucuresti

  Jumbo Bucuresti

  Retailerul grec de jucării Jumbo, prezent în România cu două magazine, în Bucureşti şi Timişoara, are în plan să dezvolte o reţea de 12-18 unităţi pe piaţa… Read more »

 • Rentexpert

  Rentexpert

  Rentexpert, rent a car company, ofera inchirieri masini cu 0 € depozit. Oferta este valabila pentru orice tip de masina din parcul nostru de inchirieri auto. Consultati un specialist in inchirieri… Read more »