Cube Shop

Stirbei Voda nr. 87A

 

Cube Shop este un magazin care comercializeaza articole vestimentare deosebite, produse de branduri ca Cheap Monday, VandalWear, Sweet?, New Balance sau Obey. Este unul dintre putinele magazine din tara care are inca acces la aceste branduri, si singurul care comercializeaza casti Marshall.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Domino Taxi

  Domino Taxi

  Compania de taximetrie Domino deserveste clientii din capitala de peste 15 ani, timp in care a castigat un renume pentru seriozitatea si corectitudinea angajatilor. Desi compania nu accepta… Read more »

 • Touring Rent Auto

  Touring Rent Auto

  Touring Rent Auto ofera servicii de inchirieri automobile cu si fara sofer, atat pe termen scurt cat si pe termen lung. Printre celelalte servicii oferite de companie… Read more »

 • Claudia

  Claudia

  Supermarket-ul Claudia sta la dispozitia locuitorilor cartierului Titan de mai bine de 15 ani iar recent a implementat si serviciul de comenzi pentru livrari acasa. Supermarket-ul Claudia… Read more »

 • Autogeneral Taxi

  Autogeneral Taxi

  Autogeneral este o companie specializata pe transporturi, oferind atat servicii cat si cursuri in domeniu. Prin urmare, este una dintre cele mai de incredere companii de taximetrie din Bucuresti. Avand o flota considerabila de masini pentru taximetrie, Autogeneral Taxi este o companie pe care te poti baza.

 • Titan

  Titan

  Titan Rent-a-Car are o experienta de peste 7 ani in domeniul inchirierilor auto si dispune de o flota diversificata de autoturisme. In plus, serviciile sunt disponibile non-stop… Read more »

 • Fonzi

  Fonzi

  Fonzi se remarca printre supermarketurile din Bucuresti prin produse atent selectionate, multe dintre care se gasesc in exclusibitate in acest lant de supermarketuri, si programul non-stop care… Read more »