Cube Shop

Stirbei Voda nr. 87A

 

Cube Shop este un magazin care comercializeaza articole vestimentare deosebite, produse de branduri ca Cheap Monday, VandalWear, Sweet?, New Balance sau Obey. Este unul dintre putinele magazine din tara care are inca acces la aceste branduri, si singurul care comercializeaza casti Marshall.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Vinoteca mea

  Vinoteca mea

  Potrivit somelierului Marius Man, unul dintre actionarii noului magazin, Vinoteca mea propune clientilor sai o oferta generoasa de vinuri provenite de la aproape toate cramele din Romania,… Read more »

 • Alo Tractari

  Alo Tractari

  De ce AloTractari? Suntem tineri, ambitiosi si dornici de a oferi servicii ireprosabile de tractari auto in Bucuresti. Stiind ca secretul unei afaceri de succes este strans… Read more »

 • Meridian Taxi

  Meridian Taxi

  Oferim clientilor nostri servicii de taximetrie in Bucuresti de peste 20 de ani, iar vasta experienta pe care o avem in domeniu ne pozitioneaza pe un nivel… Read more »

 • Rabit Comics

  Rabit Comics

  ,,Rabit Comics” înseamnă pasiune şi devotament pentru benzile desenate, care, deşi vin din părţi total diferite ale Pământului, au reuşit să-şi găsească un loc sub acelaşi acoperiş…. Read more »

 • Vitantis Shopping Center

  Vitantis Shopping Center

  Vitantis Shopping Center este un mini-mall din sudul Bucurestiului care cuprinde mai multe magazine cum ar fi: Praktiker, Casa Rusu, Carrefour s.a. Dispune de 2 linii de… Read more »

 • Domino Taxi

  Domino Taxi

  Compania de taximetrie Domino deserveste clientii din capitala de peste 15 ani, timp in care a castigat un renume pentru seriozitatea si corectitudinea angajatilor. Desi compania nu accepta… Read more »