Cube Shop

Stirbei Voda nr. 87A

 

Cube Shop este un magazin care comercializeaza articole vestimentare deosebite, produse de branduri ca Cheap Monday, VandalWear, Sweet?, New Balance sau Obey. Este unul dintre putinele magazine din tara care are inca acces la aceste branduri, si singurul care comercializeaza casti Marshall.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Autogara IDM Basarab

  Autogara IDM Basarab

  Autogara IDM Basarab este singura autogara din principalul nod rutier al Bucurestiului.   Odata cu deschiderea statiei intermodale de la Pasajul Basarab, accesul catre Autogara IDM Basarab… Read more »

 • Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA

  Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA

  CFR, ca instituţie, a fost fondată în 1880, iar prima cale ferată pe teritoriul actual al României a fost deschisa în 1854. Pe actualul teritoriu al României,… Read more »

 • RATB - Regia Autonoma de Transport Bucuresti

  RATB – Regia Autonoma de Transport Bucuresti

  Pe site-ul oficial al rateb-ului puteti gasi – Trasee şi rute RATB şi Metrorex Bucureşti pe hartă. Toate liniile şi staţiile din Bucureşti. Orare şi program de… Read more »

 • Carrefour Orhideea

  Carrefour Orhideea

  „Centrul Comercial Orhideea” reprezintă un concept puternic şi atractiv: o galerie şi un hypermarket care răspund aşteptărilor actuale ale pieţei. Situat în apropierea Complexului Regie, la 5… Read more »

 • Vinoteca mea

  Vinoteca mea

  Potrivit somelierului Marius Man, unul dintre actionarii noului magazin, Vinoteca mea propune clientilor sai o oferta generoasa de vinuri provenite de la aproape toate cramele din Romania,… Read more »

 • Alo Tractari

  Alo Tractari

  De ce AloTractari? Suntem tineri, ambitiosi si dornici de a oferi servicii ireprosabile de tractari auto in Bucuresti. Stiind ca secretul unei afaceri de succes este strans… Read more »