Cube Shop

Stirbei Voda nr. 87A

 

Cube Shop este un magazin care comercializeaza articole vestimentare deosebite, produse de branduri ca Cheap Monday, VandalWear, Sweet?, New Balance sau Obey. Este unul dintre putinele magazine din tara care are inca acces la aceste branduri, si singurul care comercializeaza casti Marshall.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Cars2go

  Cars2go

  Societatea Comerciala AMD CARS2GO SRL a fost infiintata in anul 2012 din dorinta de a oferi clientilor servicii de cea mai inalta calitate si eficienta, la preturi… Read more »

 • Bacania Rod

  Bacania Rod

  Băcănia Rod se află la intersecția dintre chimie și muzică, mai precis la intersecția dintre D.I.Mendeleev și George Enescu, în Piața Romană.

 • La Maison

  La Maison

  In showroom-ul La Maison nu ai sentimentul ca intri intr-un magazin de amenajari interioare, ci esti, mai degraba, intr-o vizita in care spui povesti, bei cafea din… Read more »

 • Selgros Pantelimon

  Selgros Pantelimon

  Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 19 magazine în România. Suntem apreciați în primul rând de clienţii profesionişti,… Read more »

 • EuroCars

  EuroCars

  Compania noastra ofera serviciul de rent a car in Bucuresti si in alte orase din Romania. In prezent, oferim masini de inchiriat in Bucuresti dar si in… Read more »

 • Carturesti Carusel

  Carturesti Carusel

  Situata pe strada Lipscani, la numarul 55, libraria Carturesti Carusel este un experiment de locuire culturala a centrului vechi, oferind un spatiu pentru lectura, socializare si explorare… Read more »