Cum sa iti o inchiriezi o locuinta placuta

Cei care se hotarasc sa inchirieze un apartament trebuie sa stie ca niciodata nu e bine sa se opreasca asupra unei singure oferte. Inate sa luati o decizie, ar fi bine sa urmariti piata imobiliara pentru a va forma o parere generala despre preturi.

Puteti cauta singuri apartamentul dorit pe internet asta pentru ca site-ul nostru va ajuta in acest sens. Daca va hotarati, insa, sa apelati la o agentie imobiliara care sa va ofere consiliere in alegerea apartamentului/casei dorit/e ar trebui sa optati pentru una cu personal calificat care sa va ofere siguranta si informatiile de care aveti cea mai multa nevoie atunci cand vine vorba despre o asemenea alegere. Un alt lucru de care ar trebui sa tinem cont atunci cand ne alegem „cuibul” este locatia si cand spun asta, ma refer la infrastructura zonala, cai de acces, trafic zonal nezgomotos, nivelul cat mai redus de poluare, cadrul natural cat mai frumos, apropierea fata de locul de munca, accesul rapid spre centrul orasului si locuri de parcare.

Printre cele mai importante crieterii in functie de care facem alegerea atunci cand vine vorba despre inchirieri se afla si criteriile de evaluare privind constructia: anul ridicarii respectivei constructii, structura de rezistenta si materialele folosite pentru cladire, suprafata utila a apartamentului, numarul de etaje ale cladirii (pentru este de preferat sa alegeti un apartament care nu se afla la ultimul etaj sau la parter), inaltimea camerelor, numarul bailor, numarul si suprafata balcoanelor sau a terasei; garajul, boxa la subsol, numarul de ascensoare si capacitatea acestora. Unele apartamente pot fi nemobilate ceea ce insemna un pret mai scazut de inchiriere sau pot fi utilate de „a-z” numai ca in acest caz vorbim despre „cateva zerouri in plus”, adaugate la pretul unui apartament fara nimic in el. Cand optam pentru un apartament mobilat de inchiriat e ceva mai greu de ales deoarece daca nu stim exact ceea ce ne dorim, va fi foarte greu sa alegem dintre multitudinea de oferte de pe piata.

Cea mai buna alegere, in prezent, mi se pare, cu riscul de a ma repeta, cautarea pe internet a apartamentelor pentru inchiriat, deoarece majoritatea avem acces 24 din 24 la el si doar noi stim exact ce vrem, iar site-urile de specialitate ofera o gama variata de apartamente, garsoniere si case de inchiriat pentru toate gusturile, dar si poze ce ne vor indemna sa mergem sa-l vedem si sa-l inchiriem sau nu. Site-ul nostru va sta la dispozitie oricand doriti sa studiati piata si sa alegeti un loc pe care sa-l numiti casa!

Leave a Reply