Grand Arena Mall

B-dul Metalurgiei Nr. 12-18

0 31 42.57.514

 

Grand Arena Mall este dispus pe doua nivele si este structurat in asa fel incat sa fie locul ideal de cumparaturi pentru familii. Parcarea gratuita care poate cuprinde 2100 masini impreuna cu magazinele destinate cumparaturilor sau petrecerii timpului cu cei dragi face ca Grand Arena sa fie dedicat familistilor.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Muzeul National de Geologie

  Muzeul National de Geologie

  Muzeul Geologic Național este un muzeu din București situat pe Șoseaua Kiseleff, în apropierea Pieței Victoriei și a Parcului Kiseleff. Muzeul Național de Geologie a fost deschis… Read more »

 • Casa Vernescu

  Casa Vernescu

  Un loc cu totul deosebit este Casa Vernescu – fiind una dintre minunatele surprize, un loc unde trecutul si prezentul se intalnesc intr-un destin de exceptie. In… Read more »

 • Osho

  Osho

  Restaurantul OSHO s-a nascut din dragoste. Dragostea pentru excelenta in arta culinara, dragostea pentru perfectiunea gustului. OSHO STEAK HOUSE BUCURESTI si-a deschis portile in 2010 aducand pentru… Read more »

 • Magazinul Victoria

  Magazinul Victoria

  Cladirea a adapostit pana dupa razboi celebrele Galerii La Fayette, punct de reper in comertul bucurestean al epocii. Dupa nationalizare, magazinul a primit numele Victoria, iar “50… Read more »

 • Hotel Centre Ville

  Hotel Centre Ville

  Incadrandu-se in categoria hotelurilor de 4 stele, Hotel Centre Ville este o unitate de cazare de lux, ce ofera, pe langa localizarea foarte avantajoasa in inima capitalei,… Read more »

 • Muzeul Naţional de Artă

  Muzeul Naţional de Artă

  La palatul unde domneşte arta Muzeul Naţional de Artă al României Muzeul Naţional de Artă are trei galerii de artă şi o istorie regală. Galeria de Artă… Read more »