Grand Arena Mall

B-dul Metalurgiei Nr. 12-18

0 31 42.57.514

 

Grand Arena Mall este dispus pe doua nivele si este structurat in asa fel incat sa fie locul ideal de cumparaturi pentru familii. Parcarea gratuita care poate cuprinde 2100 masini impreuna cu magazinele destinate cumparaturilor sau petrecerii timpului cu cei dragi face ca Grand Arena sa fie dedicat familistilor.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Elite Art Gallery

  Elite Art Gallery

  ELITE ART GALLERY este locul unde iubitorii de artă vor găsi întotdeauna obiecte artistice excepționale, realizate de artiști plastici profesioniști, activitatea expozițională a galeriei având în portofoliu… Read more »

 • Gradina Botanica

  Gradina Botanica

  Gradina Botanica “Dimitrie Brandza” a Universitatii din Bucuresti sarbatoreste in acest an 150 de ani activitate. Infiintata in anul 1860, in timpul domniei lui Al. I. Cuza,… Read more »

 • Mall Promenada

  Mall Promenada

  “Credem în modă, dar mai degrabă în stil, într-o mâncare bună și un parfum subtil, în ce-ţi cumperi, dar și în ce ai deja, într-o rochie lungă… Read more »

 • Muzeul Universitatii Bucuresti

  Muzeul Universitatii Bucuresti

  Muzeul prezintă istoricul Universităţii din Bucureşti. Colecţia cuprinde exponate originale şi facsimil: cursuri, manuscrise vechi, fonduri arhivistice ale unor foşti profesori, brevete, diplome, fotografii, timbre, medalii; piatra… Read more »

 • Palatul Parlamentului

  Palatul Parlamentului

  Vestit pentru dimensiunile impresionante, Palatul Parlamentului este unul dintre cele mai interesante cladiri pe care ar trebui sa le vizitezi daca ajungi in Bucuresti. Acest edificiu grandios… Read more »

 • Hotel Athenee Palace Hilton

  Hotel Athenee Palace Hilton

  Inaugurat la inceputul secolului trecut, in 1914, Hotelul Athenee Palace Hilton a devenit un brand al industriei hoteliere romanesti si internationale, punand in prim plan buna dispozitie… Read more »