Grand Arena Mall

B-dul Metalurgiei Nr. 12-18

0 31 42.57.514

 

Grand Arena Mall este dispus pe doua nivele si este structurat in asa fel incat sa fie locul ideal de cumparaturi pentru familii. Parcarea gratuita care poate cuprinde 2100 masini impreuna cu magazinele destinate cumparaturilor sau petrecerii timpului cu cei dragi face ca Grand Arena sa fie dedicat familistilor.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Hotel Phoenicia Grand Bucuresti

  Hotel Phoenicia Grand Bucuresti

  Numarandu-se printre hotelurile de lux ale Bucurestiului, Hotel Phoenicia Grand Bucuresti este un edificiu cu un design impresionant, beneficiind de o amplasare ideala in partea de nord… Read more »

 • Teatrul Arcub

  Teatrul Arcub

  Teatrul Arcub promoveaza cultura orasului Bucuresti si se adreseaza in special tinerilor, fapt demonstrat de reducerile biletelor pe baza legitimatiilor de student. Aici se joaca printre cele… Read more »

 • Vitantis Shopping Center

  Vitantis Shopping Center

  Vitantis Shopping Center este un mini-mall din sudul Bucurestiului care cuprinde mai multe magazine cum ar fi: Praktiker, Casa Rusu, Carrefour s.a. Dispune de 2 linii de… Read more »

 • Studio Martin

  Studio Martin

  Studio Martin este unul dintre cele mai cunoscute cluburi in care se poate asculta muzica electronica si in care au fost prezenti multi DJ-ii internationalui de renume…. Read more »

 • Muzeul National de Istorie a Romaniei

  Muzeul National de Istorie a Romaniei

  Printre cele mai prestigioase muzee ale romanilor in care se pot vizita o multime de alte piese de mare valoare arheologica si istorica, vizitatorii putand intra in spiritul… Read more »

 • Casa Brandusa

  Casa Brandusa

  Restaurantul Casa Brandusa pune la dispozitia clientilor o varietate impresionanta de preparate din bucataria traditionala si internationala, ideale pentru intalnirile de afaceri, pentru un pranz sau o… Read more »