Grand Arena Mall

B-dul Metalurgiei Nr. 12-18

0 31 42.57.514

 

Grand Arena Mall este dispus pe doua nivele si este structurat in asa fel incat sa fie locul ideal de cumparaturi pentru familii. Parcarea gratuita care poate cuprinde 2100 masini impreuna cu magazinele destinate cumparaturilor sau petrecerii timpului cu cei dragi face ca Grand Arena sa fie dedicat familistilor.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa
share

Adauga un review

Asemanatoare Listing

 • Teatrul Excelsior

  Teatrul Excelsior

  Teatrul pentru copii Excelsior si-a redeschis portile pentru publicul bucurestean dupa sase ani de activitati creative si educative in tara si in strainatate (Belgia, Canada, Elvetia, Franta… Read more »

 • Muzeul Satului

  Muzeul Satului “Dimitrie Gusti”

  Muzeul Satului, localizat pe malul lacului Herastrau, si-a propus sa promoveze cultura populara romaneasca nu numai prin exponatele deosebite si prin prezentarea ingenioasa a gospodariilor, cladirilor si… Read more »

 • Club Maraboo

  Club Maraboo

  Clubul Maraboo, situat in inima capitalei, in zona centurlui vechi ce indeamna intotdeauna la distractie indiferent de ziua saptamanii sau de ora, isi asteapta oaspetii intr-o atmosfera… Read more »

 • AVE Hotel

  AVE Hotel

  Hotelul AVE, situat in apropiere de Piata Victoriei, si-a propus sa redefineasca standardele cazarii in capitala. Prin urmare, personalul hotelului face tot posibilul sa faca acest spatiu… Read more »

 • Teatrul de Comedie

  Teatrul de Comedie

  Teatrul de Comedie a fost infiintat cu peste 50 de ani in urma, de catre marele actor Radu Beligan. In prezent, este administrat si condus de George… Read more »

 • TAPO

  TAPO

  Restaurantul Tapo ofera un meniu mediteraneean sofisticat, gatit zilnic de Florin Dumitrescu. Aici, armonia este data de gustul deosebit al mancarii si experienta bucatarului, dar si de… Read more »