Grand Arena Mall

B-dul Metalurgiei Nr. 12-18

0 31 42.57.514

 

Grand Arena Mall este dispus pe doua nivele si este structurat in asa fel incat sa fie locul ideal de cumparaturi pentru familii. Parcarea gratuita care poate cuprinde 2100 masini impreuna cu magazinele destinate cumparaturilor sau petrecerii timpului cu cei dragi face ca Grand Arena sa fie dedicat familistilor.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Hotel Tripoli

  Hotel Tripoli

  Amplasat in apropirea centrului capitalei, la 5 minute de Piata Unirii, hotelul Tripoli beneficiaza de o locatie excelenta datorita asezarii sale in apropierea obiectivelor turistice dar si… Read more »

 • Palatul Voievodal

  Palatul Voievodal

  Palatul Voievodal (construit in 1972), este cunoscut mai mult ca sub numirea de Curtea Veche. Astazi, se gasesc numai ruine, insa se preconizeaza ca acestea vor fi… Read more »

 • Hippie Hippie Shake Hanul Cu Tei

  Hippie Hippie Shake Hanul Cu Tei

  Magazinele Hippie Hippie Shake din Bucuresti se incadreaza in categoria trend-setter in sensul pur al cuvantului. Infiintat in anul 1999, Hippie Shake ofera generatiei tinere optiuni de… Read more »

 • Casa de Modă “VENUS”

  Casa de Modă “VENUS”

  Casa de Modă “VENUS” din Bucureşti a luat fiinţă la data de 5 februarie 1958 devenind cea mai reprezentativă unitate din Bucureşti şi din ţară în execuţia confecţiilor… Read more »

 • Casa Memoriala Liviu Rebreanu

  Casa Memoriala Liviu Rebreanu

  Casa memorială este găzduită într-un apartament cumpărat de romancierul Liviu Rebreanu în anul 1934 pentru fiica sa, Puia-Florica Rebreanu. Spaţiul şi patrimoniul au fost donate de aceasta… Read more »

 • Hotel Nirvana

  Hotel Nirvana

  .Hotelul are o capacitate de 36 de camere, din care 30 care cu paturi matrimoniale si 6 cu paturi separate (oricare dintre camere se poate face camera… Read more »