Grand Arena Mall

B-dul Metalurgiei Nr. 12-18

0 31 42.57.514

 

Grand Arena Mall este dispus pe doua nivele si este structurat in asa fel incat sa fie locul ideal de cumparaturi pentru familii. Parcarea gratuita care poate cuprinde 2100 masini impreuna cu magazinele destinate cumparaturilor sau petrecerii timpului cu cei dragi face ca Grand Arena sa fie dedicat familistilor.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Pensiunea Condor

  Pensiunea Condor

  Hostel Condor se adreseaza tuturor persoanelor care sunt in tranzit prin Bucuresti, fie ei oameni de business sau simpli turisti. Hostel Condor este situat pe Aleea Pacala… Read more »

 • Studio 95

  Studio 95

  Studio 95 este pub-ul în care ai parte de muzică bună, de la rock, disco sau jazz din perioada de glorie a anilor ’70, până la alternative… Read more »

 • Palatul Telefoanelor

  Palatul Telefoanelor

  Palatul Telefoanelor a impresionat inca de la ridicarea sa, intre 1929 si 1934, din cauza inaltimii neobisnuite pentru un oras ca Bucurestiul. Inalta de 52,5 m, cladirea… Read more »

 • Mindtrap room escape

  Mindtrap room escape

  Mindtrap este o forma alternativa excelenta de divertisment care va schimba tot ce stii despre distractie in Bucuresti. Intr-o zona de 120 mp aproape de centrul orasului, pe… Read more »

 • Hotel Central Bucuresti

  Hotel Central Bucuresti

  Hotelul Central 4 stele se afla in inima Bucurestiului, in proximitatea Primariei si a cunoscutului parc Cismigiu, cu acces usor la majoritatea institutiilor bancare, la doar 650m… Read more »

 • Muzeul Comunitatii Armenesti

  Muzeul Comunitatii Armenesti

  Muzeul Comunitatii Armenesti este organizat intr-o cladire aferenta Bisericii Armenesti, si valorifica un bogat patrimoniu referitor la istoria comunitatii armene din Romania. ”Odata intrati in sala muzeului,… Read more »