Jumbo Bucuresti

Average Rating out of 5 reviews

Bulevardul Pallady Theodor, nr. 51 G, Bucuresti

021.780.45.62

10.00-21.00

Retailerul grec de jucării Jumbo, prezent în România cu două magazine, în Bucureşti şi Timişoara, are în plan să dezvolte o reţea de 12-18 unităţi pe piaţa românească, până în decembrie urmând să deschidă un magazin în Capitală şi unul în Oradea şi în prima jumătate din 2015 unul în Arad.untitled

Potrivit datelor Jumbo, cele trei magazine vor avea suprafeţe de 12.000 metri pătraţi fiecare.

Primul magazin Jumbo din România, cu o suprafaţă de 13.000 metri pătraţi, a fost deschis în octombrie 2013 la Timişoara, în locul fostului hiper­mar­ket real din nordul oraşului. Al doilea magazin, care se întinde pe 14.000 metri pătraţi, a fost inaugurat pe 9 noiembrie în Bucureşti, în cadrul centrului comercial Arcade de pe Bulevardul Theodor Pallady, unde se mai află Auchan, Altex, Metro, Decathlon şi Obi. Ambele spaţii sunt închiriate.

În anul fiscal 2013/2014, încheiat la 30 iunie, retailerul a înregistrat, cu cele două două magazine, vânzări nete de 8,8 milioane euro şi un profit de 2,14 milioane euro.

„România a reprezentat, în anul financiar iulie 2013 – iunie 2014, 1,63% din cifra de afaceri a grupului şi a contribuit cu 1,44% la profitul din operaţiuni”, se arată în raportul anual al grupului.

La finalul lunii iunie, Jumbo avea 142 de angajaţi permanenţi.un

Potrivit anunţurilor de recrutare din luna iulie, Jumbo va deschide magazine în Arad, Oradea, Piteşti şi Ploieşti, retailerul grec de jucării începând procesul de angajare de manageri de magazine şi agenţi de vânzări pentru aceste oraşe.

Anterior, Ziarul Financiar a scris că Jumbo s-ar putea extinde în cinci din cele şapte spaţii în care îşi derula activitatea retailerul german de bricolaj OBI, care a decis să iasă de piaţa românească.

Reţeaua Jumbo numără 67 de magazine în Grecia, Cipru, Bulgaria şi România şi un magazin online şi avea peste 5.000 de angajaţi. În Macedonia şi Albania, reţeaua Jumbo funcţionează în sistem de franciză. Jumbo este listată din 1997 la bursa de la Atena.

Pe lângă jucării, care reprezintă cea mai mare parte a afacerilor, magazinele companiei oferă produse pentru îngrijirea copiilor, rechizite, produse de sezon, decoraţiuni şi produse pentru locuinţă.

13367639
Get Direction View Large Map
Average Rating out of 5 reviews

5 Reviews

 1. mihaela
  mihaela

  La cat se deschide????

  22 noiembrie, 2016 at 15:38 Reply
  1. Raspuns Mihaela
   Raspuns Mihaela

   se deschide ieri, pe la 2 am

   7 februarie, 2017 at 15:27 Reply
 2. Spataru
  Spataru

  Buna seara,

  Aveti in catalog cu produsele dvs?
  Multumesc.

  2 aprilie, 2017 at 20:34 Reply
 3. Joian Nicoleta
  Joian Nicoleta

  Buna ziua m-ar intresa sa ma angajez la Dv k Lucrator-Comercial.nr contact.0766.690.126

  17 mai, 2017 at 16:43 Reply
 4. Bogdan
  Bogdan

  Nici un sfert de stea nu merită!!
  Aproape toate produsele sunt de cea mai proastă calitate iar dacă te duci să returnezi ceva, îți dau cu „tifla în nas” pe motiv că „ambalajul este deteriorat”!!
  Evitați achizita produselor din acest magazin!!!
  Calitatea produselor și politica acestui magazin, UMILESC CONSUMATORUL ROMÂN!!!

  15 iulie, 2017 at 21:46 Reply

Add a Review

Related Listings

 • Barza, viezure, minz

  Barza, viezure, minz

  Barza, viezure, minz, magazinul lui Dinescu cu vinuri si merinde de la Port Cetate a trezit in noi dorinta de a incerca o placinta bine facuta, o… Read more »

 • Magazin caritabil SocialXchange.ro

  Magazin caritabil SocialXchange.ro

  Pentru diverse servicii (maturat, calcat, vopsit etc.) primesti puncte pe care apoi le poti folosi pentru achizitionarea unor produse. De exemplu, pentru calcat si maturat timp de… Read more »

 • 5 to go

  5 to go

  Ideea deschiderii unui coffee shop a luat nastere cu ceva vreme în urmă, studiind piaţa cafelei şi a acestui concept „ take away ” care, în ţara… Read more »

 • Mega Mall

  Mega Mall

  Mega Mall, cel mai așteptat centru comercial bucureștean ce se va deschide pe 14 mai, va reuni sub acelaşi acoperiş unele dintre cele mai mari reprezentanțe ale… Read more »

 • La garaj

  La garaj

  De unde cumperi produse basarabene? Unde gasim lucruri facute de fratii nostri din Basarabia? Am gasit un raspuns descoperind ca exista un magazin special in Bucuresti, cu… Read more »

 • Tip Top

  Tip Top

  În tot ceea ce facem, punem pe primul loc calitatea și prospețimea, echipa noastră fiind construită pentru a vă fura un zâmbet la fiecare produs ales. Încă… Read more »