Liberty Center

Str. Progresului nr. 151 - 171

021.369.98.75

 

Liberty Center ofera clientilor locuri de parcare gratuite si o experienta interesanta cand vine vorba de shopping, avand in vedere organizarea ireprosabila a galeriilor si a magazinelor. Acestea sunt dispuse pe trei etaje in functie de natura lor, in zona de shopping, zona de entertainment, cea de restaurante si serviciile.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa
share

Adauga un review

Asemanatoare Listing

 • Barbero

  Clubul Barbero este un local destinat studentilor, unde tinerii isi pot petrece serile cu muzica buna, persoane sociabile si destinse si bauturi delicioase, diversificate. Este localizat in… Read more »

 • UNTEATRU

  UNTEATRU

  UNTEATRU a luat fiinta in anul 2010 in urma initiativei regizorilor Andrei si Andreea Grosu din nevoia de a apropia publicul de artele teatrale si se remarca… Read more »

 • Parcul Național

  Parcul Național

  Parcul National este unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute parcuri din Bucuresti, insa si unul dintre cele mai importante intrucat gazduieste Arena Nationala, cel mai… Read more »

 • Muzeul national de Antichitati

  Muzeul national de Antichitati

  Muzeul national de Antichitati expune pentru vizionare colectii vaste de obiecte vechi, de la paleolitic pana la epoca romana. Aici pot fi vazute monumente sculpturale, epigrafice, dar… Read more »

 • Starplex

  Starplex

  Cinematograful Starplex, aflat in incinta Mall Iris Shopping Center, pune la dispozitie zece maxisali pentru pasionatii de cinematografie care doresc sa urmareasca cele mai noi si mai… Read more »

 • Rasputin House

  Rasputin House

  Restaurantul Rasputin House va asteapta cu preparate delicioase cu specific rusesc si international, dar si cu bauturi alcoolice si nonalcoolice traditionale. Decorul elegant face din Rasputin House… Read more »