Liberty Center

Str. Progresului nr. 151 - 171

021.369.98.75

 

Liberty Center ofera clientilor locuri de parcare gratuite si o experienta interesanta cand vine vorba de shopping, avand in vedere organizarea ireprosabila a galeriilor si a magazinelor. Acestea sunt dispuse pe trei etaje in functie de natura lor, in zona de shopping, zona de entertainment, cea de restaurante si serviciile.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa
share

Adauga un review

Asemanatoare Listing

 • Muzeul Satului

  Muzeul Satului “Dimitrie Gusti”

  Muzeul Satului, localizat pe malul lacului Herastrau, si-a propus sa promoveze cultura populara romaneasca nu numai prin exponatele deosebite si prin prezentarea ingenioasa a gospodariilor, cladirilor si… Read more »

 • Club Maraboo

  Club Maraboo

  Clubul Maraboo, situat in inima capitalei, in zona centurlui vechi ce indeamna intotdeauna la distractie indiferent de ziua saptamanii sau de ora, isi asteapta oaspetii intr-o atmosfera… Read more »

 • AVE Hotel

  AVE Hotel

  Hotelul AVE, situat in apropiere de Piata Victoriei, si-a propus sa redefineasca standardele cazarii in capitala. Prin urmare, personalul hotelului face tot posibilul sa faca acest spatiu… Read more »

 • Teatrul de Comedie

  Teatrul de Comedie

  Teatrul de Comedie a fost infiintat cu peste 50 de ani in urma, de catre marele actor Radu Beligan. In prezent, este administrat si condus de George… Read more »

 • TAPO

  TAPO

  Restaurantul Tapo ofera un meniu mediteraneean sofisticat, gatit zilnic de Florin Dumitrescu. Aici, armonia este data de gustul deosebit al mancarii si experienta bucatarului, dar si de… Read more »

 • Sala Elvira Popescu

  Sala Elvira Popescu

  Sala de cinema Elvira Popescu apartine Institutului Francez din Bucuresti si face parte dintr-o retea europeana de cinematografe. Aici, pot fi vizionate operele cinematografice ale regizorilor din… Read more »