Liberty Center

Str. Progresului nr. 151 - 171

021.369.98.75

 

Liberty Center ofera clientilor locuri de parcare gratuite si o experienta interesanta cand vine vorba de shopping, avand in vedere organizarea ireprosabila a galeriilor si a magazinelor. Acestea sunt dispuse pe trei etaje in functie de natura lor, in zona de shopping, zona de entertainment, cea de restaurante si serviciile.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Osho

  Osho

  Restaurantul OSHO s-a nascut din dragoste. Dragostea pentru excelenta in arta culinara, dragostea pentru perfectiunea gustului. OSHO STEAK HOUSE BUCURESTI si-a deschis portile in 2010 aducand pentru… Read more »

 • Magazinul Victoria

  Magazinul Victoria

  Cladirea a adapostit pana dupa razboi celebrele Galerii La Fayette, punct de reper in comertul bucurestean al epocii. Dupa nationalizare, magazinul a primit numele Victoria, iar “50… Read more »

 • Hotel Centre Ville

  Hotel Centre Ville

  Incadrandu-se in categoria hotelurilor de 4 stele, Hotel Centre Ville este o unitate de cazare de lux, ce ofera, pe langa localizarea foarte avantajoasa in inima capitalei,… Read more »

 • Muzeul Naţional de Artă

  Muzeul Naţional de Artă

  La palatul unde domneşte arta Muzeul Naţional de Artă al României Muzeul Naţional de Artă are trei galerii de artă şi o istorie regală. Galeria de Artă… Read more »

 • Cinema Corso

  Cinema Corso

  Cinema Corso, situat central, in zona Cismigiu, isi asteapta clientii cu o oferta imbatabila de filme noi, filme de actiune, comedie, drama, horror, ultimele premiere internationale sau… Read more »

 • Journey Pub

  Journey Pub

  Fa un pas, inspira – e cafeaua proaspat rasnita. Vrei sa iei micul dejun in Franta, Anglia, America sau Germania? Inca un pas, degusta – sunt condimentele… Read more »