Liberty Center

Str. Progresului nr. 151 - 171

021.369.98.75

 

Liberty Center ofera clientilor locuri de parcare gratuite si o experienta interesanta cand vine vorba de shopping, avand in vedere organizarea ireprosabila a galeriilor si a magazinelor. Acestea sunt dispuse pe trei etaje in functie de natura lor, in zona de shopping, zona de entertainment, cea de restaurante si serviciile.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Parcul Ion Voicu (Ioanid)

  Parcul Ion Voicu (Ioanid)

  Parcul Ioan Voicu (denumit si Ioanid) este unul dintre cele mai vechi parcuri ale capitalei, fiind organizat initial ca o gradina de vara care sa reprezinte intr-un… Read more »

 • Colectiv

  Colectiv

  Clubul Colectiv si-a propus sa revolutioneze scena clubbing-ului romanesc si sa o ridice la standardele europene si internationale. Aici se organizeaza cele mai reusite si grandioase petreceri,… Read more »

 • Studioul de Arte Scenice si Vizuale Center Stage

  Studioul de Arte Scenice si Vizuale Center Stage

  Center Stage si-a propus sa revolutioneze creativitatea si diversitatea din lumea teatrala a capitalei. Asadar, Studioul de Arte Scenice si Vizuale revolutioneaza arta contemporana prin dezvoltarea individuala… Read more »

 • Hotel Siqua

  Hotel Siqua

  Hotelul Siqua este amplasat intr-o zona centrala a Bucurestiului, la numai zece minute distanta de centrul capitalei si de KM 0. Este ideal atat pentru calatoriile de… Read more »

 • Restaurant Potcoava

  Restaurant Potcoava

  Restaurantul Potcoava este situat intr-o zona centrala a capitalei si a castigat deja un renume datorita calitatii ireprosabile a serviciilor si a preparatelor culinare cu specific romanesc… Read more »

 • Hostel Explorers

  Hostel Explorers

  Explorers Hostel este situat in zona parcului Cismigiu, intr-o zona linistita si cu multa verdeata. Preturile sunt accesibile iar cazarea se face in camere de doua, patru,… Read more »