Liberty Center

Str. Progresului nr. 151 - 171

021.369.98.75

 

Liberty Center ofera clientilor locuri de parcare gratuite si o experienta interesanta cand vine vorba de shopping, avand in vedere organizarea ireprosabila a galeriilor si a magazinelor. Acestea sunt dispuse pe trei etaje in functie de natura lor, in zona de shopping, zona de entertainment, cea de restaurante si serviciile.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • The Vintage Pub

  The Vintage Pub

  The Vintage Pub este locul in care te simti in largul tau, pentru ca la noi invitatii uita de orice etichete si protocoale, indiferent de varsta sau… Read more »

 • 7 Days

  7 Days

  Restaurant 7 Days este situat in zona Parc IOR, Titan, Bucuresti. Imbinand eleganta cu rafinamentul si arta culinara cu serviciile de inalta calitate oferite de catre personalul… Read more »

 • Rabit Comics

  Rabit Comics

  ,,Rabit Comics” înseamnă pasiune şi devotament pentru benzile desenate, care, deşi vin din părţi total diferite ale Pământului, au reuşit să-şi găsească un loc sub acelaşi acoperiş…. Read more »

 • Pensiunea Rivoli

  Pensiunea Rivoli

  Descriere Pensiunea Rivoli 3*** Hostel Rivoli este o constructie noua, situata in sectorul 3 al Capitalei (Titan), intr-o zona linistita si foarte curata, la 2 minute de… Read more »

 • Teatrul Metropolis

  Teatrul Metropolis

  Teatrul Metropolis a luat fiinţă la 1 ianuarie 2007 la iniţiativa actorilor George Ivaşcu şi Romeo Pop şi, la 1 noiembrie 2007, a avut loc lansarea oficială…. Read more »

 • Hotel Phoenicia Grand Bucuresti

  Hotel Phoenicia Grand Bucuresti

  Numarandu-se printre hotelurile de lux ale Bucurestiului, Hotel Phoenicia Grand Bucuresti este un edificiu cu un design impresionant, beneficiind de o amplasare ideala in partea de nord… Read more »