Liberty Center

Str. Progresului nr. 151 - 171

021.369.98.75

 

Liberty Center ofera clientilor locuri de parcare gratuite si o experienta interesanta cand vine vorba de shopping, avand in vedere organizarea ireprosabila a galeriilor si a magazinelor. Acestea sunt dispuse pe trei etaje in functie de natura lor, in zona de shopping, zona de entertainment, cea de restaurante si serviciile.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Club Boa

  Club Boa

  BOA este un club deja foarte cunoscut in Bucuresti cat si in Romania, avand evenimente pe masura si un design modern.

 • Vinoteca mea

  Vinoteca mea

  Potrivit somelierului Marius Man, unul dintre actionarii noului magazin, Vinoteca mea propune clientilor sai o oferta generoasa de vinuri provenite de la aproape toate cramele din Romania,… Read more »

 • Muzeul CFR

  Muzeul CFR

  In anul 1924 a aparut ideea infiintarii unui muzeu al cailor ferate, fapt pentru care au fost salvate de la dezmembrare sau de la distrugere mai multe… Read more »

 • Hotel Berthelot

  Hotel Berthelot

  Localizat chiar in inima Bucurestiului, Hotel Berthelot ofera oaspetilor sai o experienta unica, in care intimitatea, luxul si avangarda sunt cuvinte cheie. Hotelul dispune de 43 de… Read more »

 • Le Gaga

  Le Gaga

  Chic si modern, Le Gaga are un design ce se aliniaza principiilor naturii, impreuna cu aceasta creand o atmosfera sofisticata si relaxata in acelasi timp. Le Gaga… Read more »

 • Vacamuuu

  Vacamuuu

  Probabil Vacamuuu este printre singurele restaurante din Bucuresti unde iti va fi incredibil de greu sa alegi ce vrei sa mananci pentru ca au un meniu complet… Read more »