Liberty Center

Str. Progresului nr. 151 - 171

021.369.98.75

 

Liberty Center ofera clientilor locuri de parcare gratuite si o experienta interesanta cand vine vorba de shopping, avand in vedere organizarea ireprosabila a galeriilor si a magazinelor. Acestea sunt dispuse pe trei etaje in functie de natura lor, in zona de shopping, zona de entertainment, cea de restaurante si serviciile.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Teatrul Arcub

  Teatrul Arcub

  Teatrul Arcub promoveaza cultura orasului Bucuresti si se adreseaza in special tinerilor, fapt demonstrat de reducerile biletelor pe baza legitimatiilor de student. Aici se joaca printre cele… Read more »

 • Vitantis Shopping Center

  Vitantis Shopping Center

  Vitantis Shopping Center este un mini-mall din sudul Bucurestiului care cuprinde mai multe magazine cum ar fi: Praktiker, Casa Rusu, Carrefour s.a. Dispune de 2 linii de… Read more »

 • Studio Martin

  Studio Martin

  Studio Martin este unul dintre cele mai cunoscute cluburi in care se poate asculta muzica electronica si in care au fost prezenti multi DJ-ii internationalui de renume…. Read more »

 • Muzeul National de Istorie a Romaniei

  Muzeul National de Istorie a Romaniei

  Printre cele mai prestigioase muzee ale romanilor in care se pot vizita o multime de alte piese de mare valoare arheologica si istorica, vizitatorii putand intra in spiritul… Read more »

 • Casa Brandusa

  Casa Brandusa

  Restaurantul Casa Brandusa pune la dispozitia clientilor o varietate impresionanta de preparate din bucataria traditionala si internationala, ideale pentru intalnirile de afaceri, pentru un pranz sau o… Read more »

 • Inter Business

  Inter Business

  Hotelul Inter Business Bucharest este unul dintre cele mai luxoase hoteluri ale capitalei, punand la dispozitia clientilor sai servicii profesionale si incaperi decorate elegant, care satisfac pana… Read more »