Liberty Center

Str. Progresului nr. 151 - 171

021.369.98.75

 

Liberty Center ofera clientilor locuri de parcare gratuite si o experienta interesanta cand vine vorba de shopping, avand in vedere organizarea ireprosabila a galeriilor si a magazinelor. Acestea sunt dispuse pe trei etaje in functie de natura lor, in zona de shopping, zona de entertainment, cea de restaurante si serviciile.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Muzeul Pompierilor

  Muzeul Pompierilor

  La 17 septembrie 1963, în Cartea de onoare a Muzeului Pompierilor, pe prima pagină s-a înscris: ”Deschis în cinstea Zilei Pompierilor din Republica Populară Română, ca semn… Read more »

 • Garsoniera Novotel

  Garsoniera Novotel

  Apartamentele si garsonierele oferite pentru inchiriere sunt complet mobilate si utilate, dispun de diverse dotari: aer conditionat, internet gratuit si nelimitat prin cablu sau wi/fi, masina de… Read more »

 • Shoteria

  Shoteria

  Shoteria este primul shotbar din Bucuresti, cu o multime de combinatii de shot-uri, dar si cu remedii anti-mahmureala. Inca de la inceput, esti avertizat ca ai intrat… Read more »

 • La garaj

  La garaj

  De unde cumperi produse basarabene? Unde gasim lucruri facute de fratii nostri din Basarabia? Am gasit un raspuns descoperind ca exista un magazin special in Bucuresti, cu… Read more »

 • Pensiunea Condor

  Pensiunea Condor

  Hostel Condor se adreseaza tuturor persoanelor care sunt in tranzit prin Bucuresti, fie ei oameni de business sau simpli turisti. Hostel Condor este situat pe Aleea Pacala… Read more »

 • Studio 95

  Studio 95

  Studio 95 este pub-ul în care ai parte de muzică bună, de la rock, disco sau jazz din perioada de glorie a anilor ’70, până la alternative… Read more »