Liberty Center

Str. Progresului nr. 151 - 171

021.369.98.75

 

Liberty Center ofera clientilor locuri de parcare gratuite si o experienta interesanta cand vine vorba de shopping, avand in vedere organizarea ireprosabila a galeriilor si a magazinelor. Acestea sunt dispuse pe trei etaje in functie de natura lor, in zona de shopping, zona de entertainment, cea de restaurante si serviciile.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Hostel Explorers

  Hostel Explorers

  Explorers Hostel este situat in zona parcului Cismigiu, intr-o zona linistita si cu multa verdeata. Preturile sunt accesibile iar cazarea se face in camere de doua, patru,… Read more »

 • Cinema Gloria

  Cinema Gloria

  Cinematograful Gloria, singurul cinematograf de cartier al capitalei, isi dedica activitatea iubitorilor de film din zona parcului IOR a cartierului Titan. Pe langa sistemul Dolby care ofera o… Read more »

 • Four Seasons

  Four Seasons

  Four Seasons este un restaurant cu specific libanez, amenajat intr-o locatie eleganta si boema ce ofera o atmosfera intima. este locatia ideala pentru o cina romantica, o iesire cu… Read more »

 • Parcul Carol

  Parcul Carol

  Parcul Carol este un monument istoric al Bucurestiului care gazduieste numeroase obiective turistice. Printre acestea se numara Mausoleul construit de Horia Maicu si Vasile Cucu, Fantana George… Read more »

 • Parma in Tavola

  Parma in Tavola

  Parma in Tavola este un restaurant din zona Pietei Romane cu specific italienesc care dispune de o terasa deosebita si un meniu extrem de diversificat. Intrucat atat proprietarul,… Read more »

 • Casa Romana

  Casa Romana

  Pensiunea Casa Romana ofera turistilor ce sunt in cautarea unui loc de cazare ieftin intr-o atmosfera placuta camere tematice si dotate cu aparat de aer conditionat, televizor,… Read more »