Lidl

Drumul Găzarului, nr. 1-7

0800 896 622

Locul in care iti este la indemana sa iti faci cumparaturile se numeste Lidl, a carui istorie a inceput in anul 1930 in Germania odata cu infiintarea companiei Lidl & Schwarz, care comercializa produse alimentare in sistem en-gros. Ulterior reteaua a devenit un lant independent de magazinede tip discount care ofera calitate maxima la preturi dintre cele mai avantajoase.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Vitantis Shopping Center

  Vitantis Shopping Center

  Vitantis Shopping Center este un mini-mall din sudul Bucurestiului care cuprinde mai multe magazine cum ar fi: Praktiker, Casa Rusu, Carrefour s.a. Dispune de 2 linii de… Read more »

 • Claudia

  Claudia

  Supermarket-ul Claudia sta la dispozitia locuitorilor cartierului Titan de mai bine de 15 ani iar recent a implementat si serviciul de comenzi pentru livrari acasa. Supermarket-ul Claudia… Read more »

 • Fonzi

  Fonzi

  Fonzi se remarca printre supermarketurile din Bucuresti prin produse atent selectionate, multe dintre care se gasesc in exclusibitate in acest lant de supermarketuri, si programul non-stop care… Read more »

 • MME non stop

  MME non stop

  Lantul de magazine MME va asteapta la orice ora cu produse alimentare proaspete si de cea mai buna calitate: produse BIO si organice, produse traditionale, lactate, produse… Read more »

 • Braiconf

  Braiconf

  Braiconf a devenit in cei aproape 65 de ani de activitate lider pe piata confectiilor pentru barbati si femei din Romania. Mai mult, Braiconf se diferentiaza pe… Read more »

 • Niche Records

  Niche Records

  Niche Records este un magazin dedicat personelor de toate varstele care iubesc muzica. Niche Records are o librarie muzicala foarte diversificata atat din punct de vedere al genurilor, cat si a suportului (CD, DVD, vinil, BLY-RAY, etc.). Magazinul are in permanenta promotii foarte avantajoase, in special pentru CD-uri si viniluri.