Lidl

Drumul Găzarului, nr. 1-7

0800 896 622

Locul in care iti este la indemana sa iti faci cumparaturile se numeste Lidl, a carui istorie a inceput in anul 1930 in Germania odata cu infiintarea companiei Lidl & Schwarz, care comercializa produse alimentare in sistem en-gros. Ulterior reteaua a devenit un lant independent de magazinede tip discount care ofera calitate maxima la preturi dintre cele mai avantajoase.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Bacania Rod

  Bacania Rod

  Băcănia Rod se află la intersecția dintre chimie și muzică, mai precis la intersecția dintre D.I.Mendeleev și George Enescu, în Piața Romană.

 • La Maison

  La Maison

  In showroom-ul La Maison nu ai sentimentul ca intri intr-un magazin de amenajari interioare, ci esti, mai degraba, intr-o vizita in care spui povesti, bei cafea din… Read more »

 • Selgros Pantelimon

  Selgros Pantelimon

  Selgros Cash&Carry România este unul dintre cei mai importanți actori din comerțul românesc și deține 19 magazine în România. Suntem apreciați în primul rând de clienţii profesionişti,… Read more »

 • Carturesti Carusel

  Carturesti Carusel

  Situata pe strada Lipscani, la numarul 55, libraria Carturesti Carusel este un experiment de locuire culturala a centrului vechi, oferind un spatiu pentru lectura, socializare si explorare… Read more »

 • Frische.ro

  Frische.ro

  Frische s-a născut din dorința de a fi diferit, în primul rând prin intermediul produselor pe care le oferim, iar în cel de-al doilea rând prin calitatea… Read more »

 • Mall Promenada

  Mall Promenada

  “Credem în modă, dar mai degrabă în stil, într-o mâncare bună și un parfum subtil, în ce-ţi cumperi, dar și în ce ai deja, într-o rochie lungă… Read more »