Opţiuni de cadouri personalizate pentru mame

Personalizarea e modul ideal în care poate fi individualizat un cadou. Printr-un detaliu de execuţie, el capătă un caracter exclusivist şi poate fi destinat unei singure persoane. Personalizarea unui cadou traduce intenţia clară a celui ce-l oferă de a-i da o valoare aparte, cu scopul de a onora statutul deosebit pe care beneficiarul îl are în ochii săi. Ea presupune marcarea lui prin însemne care-l particularizează şi-l transformă într-un dar cu o destinaţie specială. Astfel, cadourile personalizate sunt întotdeauna oferite unor persoane cu o însemnătate deosebită în viaţa celui ce le dăruieşte. Iată de ce, în întâmpinarea unei mame, se cuvine să venim preferenţial cu un cadou personalizat. Totul în inima ei poartă amprenta irepetabilului şi numai aşa ar putea fi conceput un cadou ideal pentru o mamă.
De obicei, personalizarea unui cadou se face printr-o fotografie sau printr-un mesaj. La ambele se poate oricând recurge cu succes, indiferent dacă pregătim un dar pentru viitoarea aniversare a mamei sau îl gândim pentru ea, în perspectiva proximelor sărbători de iarnă sau a viitoarei sărbători de 8 Martie. Un set de propuneri în acest sens poate constitui oricând o binevenită sursă de inspiraţie, pentru a îmbogăţi inima unei mame cu alintul unei proaspete bucurii. Indiferent de prilej aşadar, e imposibil să greşiţi dacă vă veţi orienta opţiunile spre una dintre următoarele idei de cadouri:
Rame foto colaj Heart
Inima unei mame e singurul album neperisabil. Acolo au fost imortalizate şi stau păstrate cu sfinţenie toate clipele trăite în preajma copilului ei. Unele însă au fost gravate mai adânc de bătaia puternică şi iute a inimii, atunci când le-a trăit. Clipa primului zâmbet, a primului pas, a primului succes şcolar, a primei graduări a copilului ei nu i le vor smulge nici soarele bucuriei, nici furtunile deznădejdii vreodată, din adâncul sufletului. Există o singură metodă de a le scoate la suprafaţă, de a le da în vileag din arhiva lăuntrică a neuitării, dacă un aparat foto la datorie le-a smuls clipei trecătoare şi le-a redat clipei suspendate, în chipul unor fotografii, spre care o mamă dă fuga des, furiş sau făţiş, ca să-şi astâmpere dorurile. Iar un copil, chiar dacă a căpătat de mult chip de adult, ştie întotdeauna fotografiile favorite ale mamei. Subtilizate la timp şi cu tact, ele pot fi plasate într-un tablou colaj de rame foto, dintre care una are forma grăitoare a unei inimi. Dacă mama nu le-a găsit o vreme, înseamnă că le va regăsi în viitorul tău cadou. O bucurie i se intensifică întotdeauna când are sursa ei mereu sub ochi: agaţă-i rama în camera de zi, reînnoieşte-i fericirea mereu!
Casetă bijuterii de lux
Toate diamantele lumii şi-au avut cândva sălaşul în inima unei mame şi de acolo îşi trag strălucirea. A copleşi o mamă cu bijuterii înseamnă a-i reconstitui pietrele de temelie ale sufletului sau mai simplu a le readuce acasă. Dacă are deja o colecţie impresionantă din ele, în chipuri dibaci modelate din lut preţios, va avea nevoie, pentru a le păstra intacte, de un spaţiu de depozitare pe măsura valorii lor. O casetă de bijuterii ar putea fi opţiunea cea mai potrivită a viitorului cadou pentru mama. Ţinteşte standarde optime: piele ecologică, design elegant, cu print crocodil, mâner şi colţuri rotunjite, pentru a fi uşor şi sigur de manevrat, compartimente multiple, ce permit depozitarea bijuteriilor pe categorii, cutie prevăzută cu oglindă, deschidere automată şi cheie. Apoi smulge obiectul din anonimatul de lux al caracterului lui universal, gravând pe capac : „Cristalul e în tine, mama!”.
Telefon digital vintage
Tot mai multe mame folosesc cu încredere tehnica modernă, dar se lasă furate şi de mrejele unui design vintage. Iar printul floral le prinde oricând de minune. Toate îngemănate ar căpăta cel mai repede contur în chipul unui telefon fix de epocă, alb, funcţional, cu design retro, ecran digital şi motive florale. Conceput din ceramică fină şi material inoxidabil, el este un cadou de lux, rafinat şi nobil. Designul antic, voluminos permite o personalizare sugestivă. Ea trebuie făcută, pentru că inima unei mame e singura cutie de rezonanţă în care niciun apel al copilului ei nu rămâne fără răspuns şi nu primeşte în replică ton ocupat. Nu doar vocea care răzbate dintr-un aparat poate da unei mame prilej de recunoaştere spontană a copilului ei; aparatul în sine îi poate vorbi despre el şi atunci când vocile care-l animă tac. Tu ştii că paşii unei mame se îndreaptă întotdeauna nerăbdători spre telefonul ei, atunci când sună, în speranţa că, de la celălat capăt, va răzbate cea mai dragă voce. Dar dacă telefonul e un cadou de la copilul ei, paşii îi vor alerga într-acolo şi fără motiv. Un telefon obişnuit poate fi uitat când tace, telefonul primit de mama ta cadou, cu dedicaţie specială va şti să frângă mantia uitării, chiar fără a-şi drege tonul de apel.
A oferi cadouri personalizate e un trend. A pregăti cadouri pentru mama e un impuls nestăvilit al inimii. Iar a şti să le punem laolaltă înseamnă a stăpâni în chip desăvârşit arta de a aprecia dragostea adevărată şi de a dărui.

Leave a Reply