Parcul Tineretului

Bd. Tineretului, sector 4

 

Un parc care delecteaza prin aspect atat vara, cat si iarna, parcul Tineretului este zona in care, inca de la amenajare, au avut loc mii de concerte, evenimente sportive si demonstratii de creativitate. Parcul este amplasat intr-o zona populata si a fost creat pentru a fi un loc de relaxare a locuitorilor zonei sudice a capitalei.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Parcul Carol

  Parcul Carol

  Parcul Carol este un monument istoric al Bucurestiului care gazduieste numeroase obiective turistice. Printre acestea se numara Mausoleul construit de Horia Maicu si Vasile Cucu, Fantana George… Read more »

 • Parcul Național

  Parcul Național

  Parcul National este unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute parcuri din Bucuresti, insa si unul dintre cele mai importante intrucat gazduieste Arena Nationala, cel mai… Read more »

 • Parcul Plumbuita

  Parcul Plumbuita

  Parcul Plumbuita ofera un spatiu de agrement locuitorilor sectorului 2, aici putand fi vizitate si doua obiective turistice de renume pentru capitala: Manastirea Plumbuita, in incinta careia… Read more »

 • Parcul Bordei

  Parcul Bordei

  Desi mic ca intindere, parcul Bordei are o istorie destul de incarcata datorita faptului ca a avut mai multi proprietari pentru ca mai apoi sa fie declarat teren de utilitate publica. Abia in 2008 consilierii generali ai Primariei Capitalei au decis trecerea acestuia in administrarea Directiei Lacuri, Parcuri si Agrement.

 • Parcul Alexandru Ioan Cuza

  Parcul Alexandru Ioan Cuza

  Amenajat in decursul a cinci ani, pana in 1970, fostul parc IOR si-a luat numele de la numele fabricii Intreprinderea Optica Romana care este aflata in vecinatate. In interiorul parcului se afla Biserica “Pogorarea Sfantului Duh” care este construita in anii ’90, din lemn in stil maramuresean.

 • Parcul Cismigiu

  Parcul Cismigiu

  Clasat pe lista monumentelor istorice din Bucuresti, Parcul Cismigiu este o oaza de liniste in mijlocul aglomeratiei, iar odata ce treci pe langa el, nu ai cum sa nu intri macar pe o alee pentru a admira frumusetea naturii si a constientiza cat de important este sa respiri printre copaci.