Parcul Tineretului

Bd. Tineretului, sector 4

 

Un parc care delecteaza prin aspect atat vara, cat si iarna, parcul Tineretului este zona in care, inca de la amenajare, au avut loc mii de concerte, evenimente sportive si demonstratii de creativitate. Parcul este amplasat intr-o zona populata si a fost creat pentru a fi un loc de relaxare a locuitorilor zonei sudice a capitalei.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Parcul Bazilescu

  Parcul Bazilescu

  Parcul Bazilescu e plamanul verde al cartierului nordic Bucurestii Noi, avand in prezent o suprafata de 13,5 hectare. In momentul amenajarii lui in 1954, parcul se mandrea… Read more »

 • Parcul Circului

  Parcul Circului

  Constructia parcului Circul de Stat a inceput in 1958, fiind amenajat pe locul fostei gropi ‘Tonola’, pe un relief realizat aproape in intregime artificial, fiind marginat de… Read more »

 • Parcul Ion Voicu (Ioanid)

  Parcul Ion Voicu (Ioanid)

  Parcul Ioan Voicu (denumit si Ioanid) este unul dintre cele mai vechi parcuri ale capitalei, fiind organizat initial ca o gradina de vara care sa reprezinte intr-un… Read more »

 • Parcul Carol

  Parcul Carol

  Parcul Carol este un monument istoric al Bucurestiului care gazduieste numeroase obiective turistice. Printre acestea se numara Mausoleul construit de Horia Maicu si Vasile Cucu, Fantana George… Read more »

 • Parcul Național

  Parcul Național

  Parcul National este unul dintre cele mai vechi si mai cunoscute parcuri din Bucuresti, insa si unul dintre cele mai importante intrucat gazduieste Arena Nationala, cel mai… Read more »

 • Parcul Plumbuita

  Parcul Plumbuita

  Parcul Plumbuita ofera un spatiu de agrement locuitorilor sectorului 2, aici putand fi vizitate si doua obiective turistice de renume pentru capitala: Manastirea Plumbuita, in incinta careia… Read more »