Parcul Tineretului

Bd. Tineretului, sector 4

 

Un parc care delecteaza prin aspect atat vara, cat si iarna, parcul Tineretului este zona in care, inca de la amenajare, au avut loc mii de concerte, evenimente sportive si demonstratii de creativitate. Parcul este amplasat intr-o zona populata si a fost creat pentru a fi un loc de relaxare a locuitorilor zonei sudice a capitalei.

Get Direction View Large Map

Add a Review

Related Listings

 • Parcul Bordei

  Parcul Bordei

  Desi mic ca intindere, parcul Bordei are o istorie destul de incarcata datorita faptului ca a avut mai multi proprietari pentru ca mai apoi sa fie declarat teren de utilitate publica. Abia in 2008 consilierii generali ai Primariei Capitalei au decis trecerea acestuia in administrarea Directiei Lacuri, Parcuri si Agrement.

 • Parcul Alexandru Ioan Cuza

  Parcul Alexandru Ioan Cuza

  Amenajat in decursul a cinci ani, pana in 1970, fostul parc IOR si-a luat numele de la numele fabricii Intreprinderea Optica Romana care este aflata in vecinatate. In interiorul parcului se afla Biserica „Pogorarea Sfantului Duh” care este construita in anii ’90, din lemn in stil maramuresean.

 • Parcul Cismigiu

  Parcul Cismigiu

  Clasat pe lista monumentelor istorice din Bucuresti, Parcul Cismigiu este o oaza de liniste in mijlocul aglomeratiei, iar odata ce treci pe langa el, nu ai cum sa nu intri macar pe o alee pentru a admira frumusetea naturii si a constientiza cat de important este sa respiri printre copaci.

 • Parcul Herastrau

  Parcul Herastrau

  Poate cel mai interesant lucru din parcul Herastrau este o specie de salcam japonez care a fost denumit dupa orasul Bucuresti, fiind descoperit aici pentru prima data. In afara de aceasta specie, in faimosul parc se mai gasesc si specii rare de conifere, arbori si arbusti. Aceasta vegetatie, impreuna cu lacul si cu statuile ridicate in acest parc, fac din el o atractie turistica de apreciat.

 • Parcul Kiseleff

  Parcul Kiseleff

  Daca simti nevoia sa te relaxezi printre copaci si bancute discrete, dar totusi sa fii in mijlocul unei capitale europene, tot ce trebuie sa faci e sa mergi in nordul Bucurestiului si sa te bucuri de un alt peisaj in fiecare weekend din fiecare anotimp.

 • Grădina Icoanei

  Grădina Icoanei

  Gradina Icoanei, un parc incantator din punct de vedere al esteticii, reprezinta un important monument istoric al sectorului 2. Fiind inaugurat in urma cu aproape 150 de ani, parcul a fost construit pe locul unei balti numita Balta de la Icoana. De atunci si pana astazi, balta a fost asanata, tot ce a ramas fiind traseul paraului care izvora din aceasta.