Remedia

Bd. G-ral Gh. Magheru nr. 18

021 315 66 66

 

Farmacia Remedia si-a propus sa aduca imbunatatiri considerabile nivelului de trai din Romania, incepand cu preturile avantajoase pentru produse si continuand cu programul de ingrijire medicala gratuita.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa
share

Adauga un review

Asemanatoare Listing

 • Decebal

  Decebal

  Farmacia Decebal ofera o varietate de medicamente produse atat in tara cat si in strainatate, de la produse homeopate si naturiste pana la cosmetice si aparatura medicala,… Read more »

 • Farmadex

  Farmadex

  Farmadex este localizata in apropiere de zona centrala a Bucurestiului si este preferata de locuitorii capitalei, fiind printre putinele farmacii non-stop. In plus, preturile avantajoase si multele… Read more »

 • Rondfarm

  Rondfarm

  Farmacia Romfarm isi propune sa trateze clientii ce ii trec pragul corect si rapid. Datorita stransei colaborari cu toate casele de asigurari, farmacia Romfarm este printre putinele… Read more »

 • Ropharma

  Ropharma

  Ropharma este un business integrat, ceea ce inseamna ca se ocupa cu productia medicamentelor, distribuie produse farmaceutice si parafarmaceutice prin depozitele din tara, si se ocupa de retail al produselor prin cele peste 100 de unitati din tara.

 • Helpnet

  Helpnet

  Specialistii Helpnet va stau la dispozitie zilnic pentru a va oferi consultanta profesionala si de inalta calitate, produse de incredere si locatii non-stop. In plus, pe site aveti la dispozitie calculatorul de reteta, un dictionar de termeni medicali si materiale informationale.

 • Pharma Vision

  Pharma Vision

  Farmaciile Pharma Vision dispune de o gama larca de produse medicale, la care se adauga serviciul de comanda rapida on-line, si reducerile in baza cardului de fidelitate. Comenzile se pot ridica de la orice farmacie la alegerea clientului.