Remedia

Bd. G-ral Gh. Magheru nr. 18

021 315 66 66

 

Farmacia Remedia si-a propus sa aduca imbunatatiri considerabile nivelului de trai din Romania, incepand cu preturile avantajoase pentru produse si continuand cu programul de ingrijire medicala gratuita.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Farmacia Panaceea

  Farmacia Panaceea

  S.C. PANACEEA COM S.R.L. ofera servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca medicamente, parafarmaceutice, plante… Read more »

 • Farmacia Silva Farm

  Farmacia Silva Farm

  Farmacia are si un foarte bine dotat magazin online. Laborator propriu, retete magistrale, compensate si gratuite, produse farmaceutice si parafarmaceutice, ceaiuri, produse pentru copii, cosmetice

 • 2na Farm

  2na Farm

  Farmacie, laborator propriu, retete compensate si gratuite, retete magistrale, medicamente romanesti si din import, produse farmaceutice si parafarmaceutice, ceaiuri, cosmetice.

 • Ropharma

  Ropharma

  Ropharma este un business integrat, ceea ce inseamna ca se ocupa cu productia medicamentelor, distribuie produse farmaceutice si parafarmaceutice prin depozitele din tara, si se ocupa de retail al produselor prin cele peste 100 de unitati din tara.

 • Helpnet

  Helpnet

  Specialistii Helpnet va stau la dispozitie zilnic pentru a va oferi consultanta profesionala si de inalta calitate, produse de incredere si locatii non-stop. In plus, pe site aveti la dispozitie calculatorul de reteta, un dictionar de termeni medicali si materiale informationale.

 • Pharma Vision

  Pharma Vision

  Farmaciile Pharma Vision dispune de o gama larca de produse medicale, la care se adauga serviciul de comanda rapida on-line, si reducerile in baza cardului de fidelitate. Comenzile se pot ridica de la orice farmacie la alegerea clientului.