Remedia

Bd. G-ral Gh. Magheru nr. 18

021 315 66 66

 

Farmacia Remedia si-a propus sa aduca imbunatatiri considerabile nivelului de trai din Romania, incepand cu preturile avantajoase pentru produse si continuand cu programul de ingrijire medicala gratuita.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Farmacia Panaceea

  Farmacia Panaceea

  S.C. PANACEEA COM S.R.L. ofera servicii si produse optime care sa corespunda exigentelor dumneavoastra. Compania noastra va pune la dispozitie produse de calitate ca medicamente, parafarmaceutice, plante… Read more »

 • Farmacia Silva Farm

  Farmacia Silva Farm

  Farmacia are si un foarte bine dotat magazin online. Laborator propriu, retete magistrale, compensate si gratuite, produse farmaceutice si parafarmaceutice, ceaiuri, produse pentru copii, cosmetice

 • 2na Farm

  2na Farm

  Farmacie, laborator propriu, retete compensate si gratuite, retete magistrale, medicamente romanesti si din import, produse farmaceutice si parafarmaceutice, ceaiuri, cosmetice.

 • Farmacia Catena

  Farmacia Catena

  Farmaciile Catena reprezinta cel mai modern lant de farmacii din Romania care dispune de clienti fideli. Personalul Catena este unul bine instruit, dispus sa ajute pacientii cu orice… Read more »

 • Corola

  Corola

  Farmacia Corola pune la dispozitia clientilor o gama diversificata de produse farmaceutice si cosmetice, la preturi accesibile. Fiind situata intr-o zona cu trafic pietonal intens, farmacia Corola… Read more »

 • Tinos

  Tinos

  Farmacia Tinos ofera nu numai preturi excelente pentru produsele farmaceutice si cosmetice pe care le ofera, ci si discount-uri considerabile pentru medicamentele compensate si un card de… Read more »