ROVERE EXCLUSIVE CONCEPT

Erou Iancu Nicolae, Bucuresti

021.3611060

360.000 EUR

Detalii

Proiectul ROVERE EXCLUSIVE CONCEPT este structurat din două clădiri, parter şi trei etaje, la ultimul etaj aflandu-se apartamentele penthouse, pe sistemul S+P+2E+3 retras. Situat în partea de Nord a Bucureştiului, în zona Erou Iancu Nicolae, pe o suprafaţă de 5.520 mp, în vecinătate a pădurii Băneasa.

Clădirile au o înălţime de 13 m şi o suprafaţă totală construită de 15.500 mp, fiind inclusă şi parcarea subterană. Ambele clădiri cuprind 71 de apartamente cu spaţii optime şi terase generoase.

Specificaţii

Utilităţi

Utilitati generale: Curent, Apa, Canalizare, Gaz, CATV, Telefon, Telefon international
Sistem incalzire: Termoficare, Centrala imobil, Calorifere, Incalzire prin pardoseala
Climatizare: Aer conditionat
Acces internet: Fibra optica, Wireless
Finisaje

Stare interior: Renovat
Ferestre cu geam termopan: Aluminiu
Jaluzele: Verticale
Usa intrare: Lemn, Metal
Izolatii termice: Interior, Exterior
Podele: Parchet, Gresie
Usi interior: Lemn
Pereti: Vopsea lavabila, Faianta, Tapet
Dotări

Alte spatii utile: Terasa, WC Serviciu, Boxa la subsol
Bucatarie: Mobilata, Utilata
Contorizare: Contor gaz, Apometre, Contor caldura
Mobilat: Complet, Lux
Electrocasnice: Masina de spalat vase, Masina de spalat rufe, Frigider, Aragaz, Hota
Diverse: Sistem de alarma, Telecomanda poarta garaj
Dotari imobil: Spatii agrement, Videointerfon, Curte, Curte comuna, Gradina, Lift, Piscina exterioara
Servicii

Servicii imobil: Administrare, Paza, Supraveghere video
Alte detalii zonă

Amenajare strazi: Asfaltate
Vicii

Finisajele imobilelor urmează ultimile tendinţe şi sunt importate din Italia. Toate camerele dispun de conectică TV, telefonie fixă şi internet wireless. Dezvoltatorul şi-a propus ca ansamblul rezidenţial să fie unul de top care să ofere cele mai moderne şi exclusiviste dotări şi finisaje: pardoseli din beton cu vopsea epoxidică (la parcarea subterană), parchet din lemn triplu stratificat şi sistem de aer condiţionat, izolare fonică şi termică.

Construcţia este realizată din cărămidă porotherm, imobilele fiind prevăzute cu toate instalaţiile necesare unei clădiri moderne: racorduri de alimentare cu energie electrică de reţea, instalaţii electrice de iluminat şi prize, instalaţii electrice curenţi slabi, instalaţii de protecţie contra descărcărilor atmosferice. Finisajele exterioare includ tencuieli decorative pe armătura din fibră de sticlă, iar terasele sunt din lemn.

Stacheta ridicată de Rovere prin acest proiect rezidenţial va stabili un nou reper, depăşind standardele acceptate în materie de proiecte rezidenţiale de lux. Rovere Exclusive Concept schimbă standardele, analizând fiecare lucru în parte în aşa fel încât să reflecte persoanalitatea celui ce locuieşte în el.
Alte detalii

Proiectul este conceput special pentru cei care asociază confortul cu life-style-ul. Fiecare apartament de 2, 3, 4 camere sau penthouse este utilat şi mobilat după preferinţele fiecăruia, consiliaţi de către designerii Rovere Mobili.

S-a pornit de la ideea de a utiliza spaţiul într-un mod cât mai optim. Camerele spaţioase comunica în mare parte cu terasele mari sau cu spaţiile verzi special amenajate pentru relaxare şi recreere. Pentru un plus de confort şi intimitate, în suită matrimonială dormitorul dispune de baie şi dressing. Casa scării este deschisă şi luminată natural cu luminător.

Get Direction View Large Map

Add a Review

Related Listings