Spitalul Clinic “Dr. I. Cantacuzino”

Str. Ion Movila 5-7

021/210.71.00

In componenta clasica a spitalului mai intra si ambulatoriul cu cabinetele specifice, avand drept scop asigurarea unui numar cat mai mare solutii posibile. La camerele de garda sunt acordate servicii medicale, in sistem de urgenta, 24 de ore din 24, beneficiind de aparatura medicala de ultima generatie ce ofera investigatii precise si rezultate optime.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Spitalul Filantropia

  Spitalul Filantropia

  Spitalul Filantropia este cea mai veche clinica de obstetrica si ginecologie din Romania infiintata in anul 1813. Dupa 125 ani de la constructie, spitalul este inaugurat intr-o… Read more »

 • Life Memorial Hospital

  Life Memorial Hospital

  Life Memorial Hospital reuneste pe o suprafata de 1400 mp un bloc operator modern format din 5 sali de operatie (dotate cu flux de aer laminar, linie… Read more »

 • Spital social Sfantul Sf. Nectarie

  Spital social Sfantul Sf. Nectarie

  Spitalul social si-a propus sa ofere preturi accesibile (sunt cam la jumatate fata de cele mai bune preturi la servicii medicale din Bucuresti) si sa ajute cu… Read more »

 • Spitalul Monza

  Spitalul Monza

  Spitalul Monza este o unitate medicala de înalta specializare, un spital privat conventionat cu Casa de Asigurari de Sanatate a Municipiului Bucuresti (CASMB), ce se caracterizeaza printr-o… Read more »

 • Spitalul Clinic Sfânta Maria

  Spitalul Clinic Sfânta Maria

  Componenta de portal reprezinta un centru electronic de informare pentru pacienti, pentru personalul medical de specialitate si publicul larg, prin publicarea in mod constant de informatii despre… Read more »

 • Spitalul Clinic Nicolae Malaxa

  Spitalul Clinic Nicolae Malaxa

  Spitalul Clinic Nicolae Malaxa este format dintr-o comunitate de medici profesionisti, dedicati tratarii problemelor de sanatate cu eficienta si la cele mai inalte standarde de profesionalism. Echipa… Read more »