Spitalul Clinic Colentina

Şoseaua Ştefan cel Mare, nr. 19 - 21

(021) 317.32.45

Activitatea doctorilor este atent desfasurata punand accentul mentinerea si imbunatatirea starii de sanatate a pacientilor care reprezinta factorul principal in luarea tuturor deciziilor. Comfortul acestora este una din cele mai importante preocupari a cadrelor medicale ce isi desfasoara activitatea in acest loc.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Spitalul Clinic Sfânta Maria

  Spitalul Clinic Sfânta Maria

  Componenta de portal reprezinta un centru electronic de informare pentru pacienti, pentru personalul medical de specialitate si publicul larg, prin publicarea in mod constant de informatii despre… Read more »

 • Spitalul Clinic Nicolae Malaxa

  Spitalul Clinic Nicolae Malaxa

  Spitalul Clinic Nicolae Malaxa este format dintr-o comunitate de medici profesionisti, dedicati tratarii problemelor de sanatate cu eficienta si la cele mai inalte standarde de profesionalism. Echipa… Read more »

 • Spitalul clinic de urgenta

  Spitalul clinic de urgenta “Bagdasar – Arseni”

  Spitalul clinc de urgenta “Bagdasar-Arseni” are o importanta deosebita pentru Bucuresti si pentru Romania, fiind un centru de referinta in neurochirurgie pediatrica, chirurgie spinala, chirurgie hipofizara, cercetare… Read more »

 • Spitalul clinic de urologie

  Spitalul clinic de urologie “Prof. Dr. Th. Burghele”

  Spitalul clinic de urologie “Prof. Dr. Th. Burghele” incorporeaza in departamentele de radiologie, oncologie, imagistica si SPCIN, cei mai buni specialisti in urologie. Spitalul are si un… Read more »

 • Spitalul Clinic Colţea

  Spitalul Clinic Colţea

  Spitalul clinic “Coltea” beneficiaza de ultima tehnologie in materie de aparatura si tehnica medicala, fiind una dintre cele mai prestigioase unitati medicale din Bucuresti. Principala preocupare a personalului medical de aici o constituie mentinerea si imbunatatirea sanatatii pacientilor, care au parte de un tratament dezvoltat la standarde internationale. Fiind unul dintre cele mai mari centre medicale, in cadrul sau sunt tratati pacienti care vin din toate colturile tarii.

 • Spitalul clinic de urgenta pentru copii

  Spitalul clinic de urgenta pentru copii “Grigore Alexandrescu”

  Fiind cea mai veche institutie medicala publica pentru copii, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii “Grigore Alexandrescu” a fost deschis in 1886 oferind, de-a lungul timpului, tratament pentru toti pacientii sai. In anul 2005 a fost data in folosinta noua cladire a Clinicii de Chirurgie Plastica-Microchirurgie Reconstructiva si Arsuri, fiind acreditata in anul 2008 datorita rezultatelor sale, unice in tara.