Spitalul clinic de urgenta pentru copii “Grigore Alexandrescu”

Bd. Iancu de Hunedoara nr. 30-32

(021) 316.93.66

Spitalul ofera consultatie academica si de cercetare in domeniul medical, fiind afiliat UMF “Carol Davila”, constituind cadrul practic in care se formeaza specilistii in pediatrie. Structura sa cuprinde 10 sectii clinice, 19 departamente insotitoare si 17 ambulatorii de specialitate de care beneficiaza, anual, 1.200.000 de copii din toata tara.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Spitalul Clinic Nicolae Malaxa

  Spitalul Clinic Nicolae Malaxa

  Spitalul Clinic Nicolae Malaxa este format dintr-o comunitate de medici profesionisti, dedicati tratarii problemelor de sanatate cu eficienta si la cele mai inalte standarde de profesionalism. Echipa… Read more »

 • Spitalul clinic de urgenta

  Spitalul clinic de urgenta “Bagdasar – Arseni”

  Spitalul clinc de urgenta “Bagdasar-Arseni” are o importanta deosebita pentru Bucuresti si pentru Romania, fiind un centru de referinta in neurochirurgie pediatrica, chirurgie spinala, chirurgie hipofizara, cercetare… Read more »

 • Spitalul clinic de urologie

  Spitalul clinic de urologie “Prof. Dr. Th. Burghele”

  Spitalul clinic de urologie “Prof. Dr. Th. Burghele” incorporeaza in departamentele de radiologie, oncologie, imagistica si SPCIN, cei mai buni specialisti in urologie. Spitalul are si un… Read more »

 • Spitalul Clinic Colţea

  Spitalul Clinic Colţea

  Spitalul clinic “Coltea” beneficiaza de ultima tehnologie in materie de aparatura si tehnica medicala, fiind una dintre cele mai prestigioase unitati medicale din Bucuresti. Principala preocupare a personalului medical de aici o constituie mentinerea si imbunatatirea sanatatii pacientilor, care au parte de un tratament dezvoltat la standarde internationale. Fiind unul dintre cele mai mari centre medicale, in cadrul sau sunt tratati pacienti care vin din toate colturile tarii.

 • Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice Bucuresti

  Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice Bucuresti

  Spitalul Clinic de Urgente Oftalmologice este o unitate medicala publica care are drept scop principal tratarea urgentelor oftalmologice oferind servicii medicale de specialitate la standarde europene. Fiind una dintre cele mai complexe unitati medicale din Europa, in cadrul spitalului se gasesc departamente unice in Romania de chirurgie vitreo-retiniana și ortoptica pediatrica.

 • Spitalul de Pediatrie MedLife

  Spitalul de Pediatrie MedLife

  Din dorinta de a oferi cele mai bune solutii copiilor, a fost infiintat Spitalul de Pediatrie Medlife, care pune la dispozitia parintilor un cadrul primitor in care copiii lor vor fi tratati cu maxima seriozitate si dedicatie. Este avuta in vedere adoptarea unor solutii eficiente care sa aduca rezultatele asteptate in primul spital din mediul privat dedicat in totalitate copiilor. Dispunand de cei mai buni specialisti, Spitalul de Pediatrie este dotat cu aparatura de ultima generatie si conditii de 5 stele pentru ca pacientii sa se simta cat mai bine posibil.