Taxi Leone

Sos. Pantelimon nr.221, sector 2

9425

Taxi Leone este una din companiile cu experienta indelungata din capitala. Punctele forte ale companiei si ale angajatilor acesteia sunt corectitudinea, viteza de reactie si nu in ultimul rand seriozitatea! Valorile promovate de Taxi Leone sunt siguranta si un grad de confort cat mai crescut.

Get Direction View Large Map

Add a Review

Related Listings

 • Evo Bikes

  Evo Bikes

  Având ca model ţări în care ciclismul este deja o poveste pe două roţi, un stil de viaţă sănătos si o modalitate de promovare a performanţei în… Read more »

 • DpD Automotive

  DpD Automotive

  DpD Automotive ofera servicii de inchirieri masini Non Stop in Bucuresti, Otopeni, Brasov, Cluj, Aeroportul International din Cluj, inchirieri masini pentru transfer de la si catre Aeroporul… Read more »

 • Autogara IDM Basarab

  Autogara IDM Basarab

  Autogara IDM Basarab este singura autogara din principalul nod rutier al Bucurestiului. Odata cu deschiderea statiei intermodale de la Pasajul Basarab, accesul catre Autogara IDM Basarab este… Read more »

 • Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA

  Compania Naţională de Căi Ferate CFR SA

  CFR, ca instituţie, a fost fondată în 1880, iar prima cale ferată pe teritoriul actual al României a fost deschisa în 1854. Pe actualul teritoriu al României,… Read more »

 • RATB - Regia Autonoma de Transport Bucuresti

  RATB – Regia Autonoma de Transport Bucuresti

  Regia Autonomă de Transport București este principala companie de transport public de persoane din București și județul Ilfov. Transportul public de suprafață în București este responsabilitatea Regiei… Read more »

 • SC Unitrac Logistic SRL

  SC Unitrac Logistic SRL

  Unitrac Logistic efectueaza transporturi de autoturisme pe platforma, tractari de autoturisme, motociclete sau ATV-uri si depanare pentru defectiunile usor remediabile. Unitract Logistic pune serviciile la dispozitia clientilor din Bucuresti sau din vecinatatea acestuia.