Terra Park

Bulevardul Timisoara nr. 8

40 736 150.919

 

Terra Park este singurul parc de distractii din Bucuresti la care accesul este facil, folosind transportul in comun. Atractiile din parc sunt extrem de diversificate, putand fi o experienta placuta atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Hotel Siqua

  Hotel Siqua

  Hotelul Siqua este amplasat intr-o zona centrala a Bucurestiului, la numai zece minute distanta de centrul capitalei si de KM 0. Este ideal atat pentru calatoriile de… Read more »

 • Restaurant Potcoava

  Restaurant Potcoava

  Restaurantul Potcoava este situat intr-o zona centrala a capitalei si a castigat deja un renume datorita calitatii ireprosabile a serviciilor si a preparatelor culinare cu specific romanesc… Read more »

 • Hostel Explorers

  Hostel Explorers

  Explorers Hostel este situat in zona parcului Cismigiu, intr-o zona linistita si cu multa verdeata. Preturile sunt accesibile iar cazarea se face in camere de doua, patru,… Read more »

 • Cinema Gloria

  Cinema Gloria

  Cinematograful Gloria, singurul cinematograf de cartier al capitalei, isi dedica activitatea iubitorilor de film din zona parcului IOR a cartierului Titan. Pe langa sistemul Dolby care ofera o… Read more »

 • Four Seasons

  Four Seasons

  Four Seasons este un restaurant cu specific libanez, amenajat intr-o locatie eleganta si boema ce ofera o atmosfera intima. este locatia ideala pentru o cina romantica, o iesire cu… Read more »

 • Parcul Carol

  Parcul Carol

  Parcul Carol este un monument istoric al Bucurestiului care gazduieste numeroase obiective turistice. Printre acestea se numara Mausoleul construit de Horia Maicu si Vasile Cucu, Fantana George… Read more »