Terra Park

Bulevardul Timisoara nr. 8

40 736 150.919

 

Terra Park este singurul parc de distractii din Bucuresti la care accesul este facil, folosind transportul in comun. Atractiile din parc sunt extrem de diversificate, putand fi o experienta placuta atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Muzeul National de Geologie

  Muzeul National de Geologie

  Muzeul Geologic Național este un muzeu din București situat pe Șoseaua Kiseleff, în apropierea Pieței Victoriei și a Parcului Kiseleff. Muzeul Național de Geologie a fost deschis… Read more »

 • Casa Vernescu

  Casa Vernescu

  Un loc cu totul deosebit este Casa Vernescu – fiind una dintre minunatele surprize, un loc unde trecutul si prezentul se intalnesc intr-un destin de exceptie. In… Read more »

 • Osho

  Osho

  Restaurantul OSHO s-a nascut din dragoste. Dragostea pentru excelenta in arta culinara, dragostea pentru perfectiunea gustului. OSHO STEAK HOUSE BUCURESTI si-a deschis portile in 2010 aducand pentru… Read more »

 • Magazinul Victoria

  Magazinul Victoria

  Cladirea a adapostit pana dupa razboi celebrele Galerii La Fayette, punct de reper in comertul bucurestean al epocii. Dupa nationalizare, magazinul a primit numele Victoria, iar “50… Read more »

 • Hotel Centre Ville

  Hotel Centre Ville

  Incadrandu-se in categoria hotelurilor de 4 stele, Hotel Centre Ville este o unitate de cazare de lux, ce ofera, pe langa localizarea foarte avantajoasa in inima capitalei,… Read more »

 • Muzeul Naţional de Artă

  Muzeul Naţional de Artă

  La palatul unde domneşte arta Muzeul Naţional de Artă al României Muzeul Naţional de Artă are trei galerii de artă şi o istorie regală. Galeria de Artă… Read more »