Terra Park

Bulevardul Timisoara nr. 8

40 736 150.919

 

Terra Park este singurul parc de distractii din Bucuresti la care accesul este facil, folosind transportul in comun. Atractiile din parc sunt extrem de diversificate, putand fi o experienta placuta atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Bacania Rod

  Bacania Rod

  Băcănia Rod se află la intersecția dintre chimie și muzică, mai precis la intersecția dintre D.I.Mendeleev și George Enescu, în Piața Romană.

 • Hotel Armonia 4*

  Hotel Armonia 4*

  Hotelul Armonia Bucuresti este amplasat in plin centrul Bucurestiului, aflandu-se la o distanta de doar cateva minute de Piata Universitatii, Piata Rosetti si Piata Unirii, asadar oferind… Read more »

 • Restaurant Excalibur

  Restaurant Excalibur

  Intrarea in restaurantul Exaclibur Castel se face pe covor rosu printr-un coridor lung si inalt impodobit cu steaguri si banere in forma de steaguri, iar la capatul… Read more »

 • Parcul Eroilor

  Parcul Eroilor

  Parcul Eroilor, sau Eorilor Sanitari cum e denumit oficial, s-a nascut recent – aranjarea de azi are cativa ani, insa istoria lui incepe pe la inceputul secolului… Read more »

 • Galateca

  Galateca

  Galateca este o galerie multidisciplinara de arta si design, un spatiu viu si modern, ce poarta semnatura arhitectului Radu Teaca, situata in inima orasului intr-o cladire istorica,… Read more »

 • Cazare Regim hotelier garsoniera 235

  Cazare Regim hotelier garsoniera 235

  Locatie: Armata Poporului Judetul: Bucuresti Categorie: Garsoniera Capacitate maxima: 3 persoane Tarif: 30 euro/noapte Pentru mai multe nopţi de cazare se oferă discount-uri!!! Dotari si facilitati: Ac,… Read more »