Terra Park

Bulevardul Timisoara nr. 8

40 736 150.919

 

Terra Park este singurul parc de distractii din Bucuresti la care accesul este facil, folosind transportul in comun. Atractiile din parc sunt extrem de diversificate, putand fi o experienta placuta atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Gradina Botanica

  Gradina Botanica

  Gradina Botanica “Dimitrie Brandza” a Universitatii din Bucuresti sarbatoreste in acest an 150 de ani activitate. Infiintata in anul 1860, in timpul domniei lui Al. I. Cuza,… Read more »

 • Mall Promenada

  Mall Promenada

  “Credem în modă, dar mai degrabă în stil, într-o mâncare bună și un parfum subtil, în ce-ţi cumperi, dar și în ce ai deja, într-o rochie lungă… Read more »

 • Muzeul Universitatii Bucuresti

  Muzeul Universitatii Bucuresti

  Muzeul prezintă istoricul Universităţii din Bucureşti. Colecţia cuprinde exponate originale şi facsimil: cursuri, manuscrise vechi, fonduri arhivistice ale unor foşti profesori, brevete, diplome, fotografii, timbre, medalii; piatra… Read more »

 • Palatul Parlamentului

  Palatul Parlamentului

  Vestit pentru dimensiunile impresionante, Palatul Parlamentului este unul dintre cele mai interesante cladiri pe care ar trebui sa le vizitezi daca ajungi in Bucuresti. Acest edificiu grandios… Read more »

 • Hotel Athenee Palace Hilton

  Hotel Athenee Palace Hilton

  Inaugurat la inceputul secolului trecut, in 1914, Hotelul Athenee Palace Hilton a devenit un brand al industriei hoteliere romanesti si internationale, punand in prim plan buna dispozitie… Read more »

 • Godot Cafe-Teatru

  Godot Cafe-Teatru

  Godot Cafe-Teatru este un spaţiu îndelung aşteptat – şi, mai ales, necesar – în peisajul cultural bucureştean, în special în zona teatrului independent. De aici şi denumirea… Read more »