Terra Park

Bulevardul Timisoara nr. 8

40 736 150.919

 

Terra Park este singurul parc de distractii din Bucuresti la care accesul este facil, folosind transportul in comun. Atractiile din parc sunt extrem de diversificate, putand fi o experienta placuta atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Hotel Central Bucuresti

  Hotel Central Bucuresti

  Hotelul Central 4 stele se afla in inima Bucurestiului, in proximitatea Primariei si a cunoscutului parc Cismigiu, cu acces usor la majoritatea institutiilor bancare, la doar 650m… Read more »

 • Muzeul Comunitatii Armenesti

  Muzeul Comunitatii Armenesti

  Muzeul Comunitatii Armenesti este organizat intr-o cladire aferenta Bisericii Armenesti, si valorifica un bogat patrimoniu referitor la istoria comunitatii armene din Romania. ”Odata intrati in sala muzeului,… Read more »

 • Tip Top

  Tip Top

  În tot ceea ce facem, punem pe primul loc calitatea și prospețimea, echipa noastră fiind construită pentru a vă fura un zâmbet la fiecare produs ales. Încă… Read more »

 • Zahana 33 Palatul Odeon

  Zahana 33 Palatul Odeon

  Zahana 33 este restaurantul unde se poate experimenta ospitalitatea timpurilor Micului Paris, redescoperind valorile Bucurestiului interbelic. Meniul include bucate romanesti, influentele interbelice regasindu-se in preparatele frantuzesti populare… Read more »

 • Club Bellagio

  Club Bellagio

  Bellagio Club din Bucuresti, club de lux, cu DJ, organizeaza evenimente, concerte live, petreceri tematice. Atmosfera “high life”, club de lux, exclusivist, de fitze. Muzica house, trance…. Read more »

 • Steam Coffee Shop

  Steam Coffee Shop

  Steam Coffee Shop este noul nume de pe lista coffee-shop-urilor din Bucuresti unde poti savura o cafea de specialitate, preparata de barista profesionisti. Deschis la inceputul lui… Read more »