Terra Park

Bulevardul Timisoara nr. 8

40 736 150.919

 

Terra Park este singurul parc de distractii din Bucuresti la care accesul este facil, folosind transportul in comun. Atractiile din parc sunt extrem de diversificate, putand fi o experienta placuta atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Palatul Sutu

  Palatul Sutu

  În centrul Bucureştiului, în Piaţa Universităţii se află Palatul Suţu, sediul central şi administrativ al Muzeului Municipiului Bucureşti. Palatul a fost ridicat între anii 1833-1835, în stil… Read more »

 • Hotel Formenerg Hostel

  Hotel Formenerg Hostel

  Hostel Formenerg este localizat in vecinatatea parcului Tineretului, langa statia de metrou Tineretului, la aproximantiv 1km fata de Piata Unirii. Hostelul Formenerg dispune de 57 de camere… Read more »

 • Parcul Bazilescu

  Parcul Bazilescu

  Parcul Bazilescu e plamanul verde al cartierului nordic Bucurestii Noi, avand in prezent o suprafata de 13,5 hectare. In momentul amenajarii lui in 1954, parcul se mandrea… Read more »

 • Cherhanaua Ancora

  Cherhanaua Ancora

  Cherhanaua Ancora e un restaurant cu peste si cu fructe de mare, evident, pe langa care mai sunt si cateva alte feluri din bucataria greceasca si mediteraneana,… Read more »

 • Daimon Club

  Daimon Club

  Situat central, în apropiere de parcul Tineretului, clubul Daimon se adresează iubitorilor de distracţii de noapte şi oferă un program intens de muzică şi dans. Este locaţia… Read more »

 • Statuia ecvestra a lui Mihai Viteazul

  Statuia ecvestra a lui Mihai Viteazul

  Situata pe Bulevardul Mihail Kogalniceanu, vizavi de cladirea Universitatii, Statuia este primul monument de aceasta factura dezvelit in capitala, in anul 1876. Realizata in bronz de sculptorul… Read more »