Terra Park

Bulevardul Timisoara nr. 8

40 736 150.919

 

Terra Park este singurul parc de distractii din Bucuresti la care accesul este facil, folosind transportul in comun. Atractiile din parc sunt extrem de diversificate, putand fi o experienta placuta atat pentru copii, cat si pentru adulti.

Obtineti directie Vizualizare harta extinsa

Adauga un review

Asemanatoare Listings

 • Atelierele de creatie Bambini

  Atelierele de creatie Bambini

  Te asteptam la Bambini! Ne dorim sa incurajam copiii sa se distreze ALTFEL. Ne dorim ca o vizita la noi sa insemne joaca, multa distractie, dar si… Read more »

 • Uptown

  Uptown

  Suntem un restaurant cosmopolit si relaxat unde, de mai mult de 12 ani, ne rasfatam clientii cu delicatese culinare si vinuri alese. Restaurantul Uptown este amplasat intr-o… Read more »

 • Hotel Johann Strauss

  Hotel Johann Strauss

  3 stele Hotelul Johann Strauss se afla amplasat in zona Floreasca, in apropierea lacului Floreasca (300 m) si a hipermarketului Billa, la 4 km de centrul capitalei…. Read more »

 • Muzeul de arta Vasile Grigore

  Muzeul de arta Vasile Grigore

  Cu ani in urmă, pe o stradă de legătură, pe atunci mai discretă, între Ştirbei Vodă şi Calea Griviţei, la etajul întâi al unei case în care… Read more »

 • Barocco

  Barocco

  Clubul Barocco Bar din București este una dintre locațiile exclusiviste, glamour, de lux, fiind situat în centrul Capitalei, lângă primăria orașului, în Cișmigiu.

 • Lacul Morii

  Lacul Morii

  Lacul Morii este un lac de acumulare de pe râul Dâmbovița, format de acest râu în spatele barajului Ciurel din municipiul București, baraj executat în principal pentru protecția municipiului împotriva inundațiilor. Lucrările la… Read more »