
Pentru o seară de excepție, vă invităm miercuri, 22 octombrie, începând cu ora 19:00, la Naive, la o degustare dedicată rafinamentului italian – o selecție de vis de vinuri italiene acompaniate de preparate atent create pentru a le pune în valoare.
Povestea vinurilor va fi completată de asocieri culinare fine, menite să amplifice aromele fiecărui sortiment, iar experiența va fi desăvârșită de arta sommelierului, care va ghida participanții prin istoria cramelor și a fiecărui vin.
Dacă sunteți îndrăgostiți de Italia, de vinurile și bucătăria sa – sau, prin absurd, încă nu sunteți – vă garantăm o seară de neuitat, care va aduce zâmbetul pe buzele tuturor.
Meniul serii:
Amuse-bouche: Prosecco Cardinal
Villa Trasqua Vermentino
→ crudo de creveți roșii, măr verde, icre tobiko și dressing din portocale roșii
I Feudi di Romans Pinot Grigio
→ salată de caracatiță, ardei copt și dressing de citrice
Zenato Lugana
→ ravioli cu burrata, sos de unt și salvie
Villa Trasqua Chianti Classico
→ obraz de vită cu reducție de fructe de pădure, sos demi-glace și piure cu trufe
Zenato Amarone della Valpolicella
→ cake de ciocolată neagră, ulei de măsline și sare afumată
→ obraz de vită cu reducție de fructe de pădure, sos demi-glace și piure cu trufe
Zenato Amarone della Valpolicella
→ cake de ciocolată neagră, ulei de măsline și sare afumată
Evenimentul se adresează persoanelor de peste 21 ani.
ENGLISH MENU
Amuse-bouche: Prosecco Cardinal
Villa Trasqua Vermentino
→ red shrimp crudo, green apple, tobiko roe and blood orange dressing
I Feudi di Romans Pinot Grigio
→ octopus salad, roasted peppers and citrus dressing
Zenato Lugana
→ burrata ravioli with butter and sage sauce
Villa Trasqua Chianti Classico
→ beef cheek with berries reduction, demi-glace sauce and truffle purée
Zenato Amarone della Valpolicella
→ dark chocolate cake with olive oil and smoked salt
Villa Trasqua Vermentino
→ red shrimp crudo, green apple, tobiko roe and blood orange dressing
I Feudi di Romans Pinot Grigio
→ octopus salad, roasted peppers and citrus dressing
Zenato Lugana
→ burrata ravioli with butter and sage sauce
Villa Trasqua Chianti Classico
→ beef cheek with berries reduction, demi-glace sauce and truffle purée
Zenato Amarone della Valpolicella
→ dark chocolate cake with olive oil and smoked salt
Hours: 19:00PM - 21:00PM
Preț meniu degustare/ persoana: 170 RON
Tasting menu price/ person: 170 RON
Preț meniu degustare/ persoana: 170 RON
Tasting menu price/ person: 170 RON
Book your table 0725 550 333
6th floor ” Magazinul Bucuresti” I.C. BRATIANU 36
6th floor ” Magazinul Bucuresti” I.C. BRATIANU 36