
Învățăm mereu și ne distrăm mereu!
naivEXPERIENCE este despre arta de a îmbina cele mai fine ingrediente pentru a oferi hrană pentru suflet și plăcere pentru simțuri.
Este despre descoperirea universului infinit al vinurilor și despre cum să le asociezi perfect cu mâncarea.
Să înveți degustând este o experiență autentică – mai ales când vine vorba de vin.
Așadar, te invităm să descoperi secretele asociemântului vin–mâncare, să guști doar vinuri de top alături de preparatele-cheie ale chef-ului nostru și să te bucuri de cea mai spectaculoasă priveliște din oraș, în spațiul nostru de ultimă generație — toate acestea, într-o seară de miercuri perfectă.
Îți prezentăm cu mândrie vinurile și preparatele care le completează, pentru următoarea ta experiență:
EN:
Welcome: Sparkling wine & Amuse-bouche
Dealu Negru Sauvignon Blanc with guinea fowl rillette and thyme-marinated grapes
Dealu Negru Pinot Noir Rosé Wild Yeast accompanied by butterfish glazed with miso sauce and mango-lime salsa
Dealu Negru Tria – FA/FR/FN complemented by smoked duck salad, goat cheese, and honey mustard dressing
White Navicella paired with octopus in roasted pepper sauce, black rice, parsley gremolata, and grilled calamari
Dealu Negru Pinot Noir accompanied by frangipane (almond cream) and apricot tart
Dealu Negru Sauvignon Blanc with guinea fowl rillette and thyme-marinated grapes
Dealu Negru Pinot Noir Rosé Wild Yeast accompanied by butterfish glazed with miso sauce and mango-lime salsa
Dealu Negru Tria – FA/FR/FN complemented by smoked duck salad, goat cheese, and honey mustard dressing
White Navicella paired with octopus in roasted pepper sauce, black rice, parsley gremolata, and grilled calamari
Dealu Negru Pinot Noir accompanied by frangipane (almond cream) and apricot tart
RO:
Welcome: Vin spumant & Amuse-bouche
Dealu Negru Sauvignon Blanc împreună cu rillet de bibilică și struguri marinați cu cimbrișor
Dealu Negru Pinot Noir Rosé Wild Yeast acompaniat de butterfish glasat cu sos miso și salsa de mango cu lime
Dealu Negru Tria – FA/FR/FN acompaniat de salată cu rață afumată, brânză de capră și dressing de muștar cu miere
Navicella alb asociat cu caracatiță în sos de ardei copt, orez negru, gremolata cu pătrunjel și calamari la grătar
Dealu Negru Pinot Noir alături de tartă frangipane (cremă de migdale) cu caise
Dealu Negru Sauvignon Blanc împreună cu rillet de bibilică și struguri marinați cu cimbrișor
Dealu Negru Pinot Noir Rosé Wild Yeast acompaniat de butterfish glasat cu sos miso și salsa de mango cu lime
Dealu Negru Tria – FA/FR/FN acompaniat de salată cu rață afumată, brânză de capră și dressing de muștar cu miere
Navicella alb asociat cu caracatiță în sos de ardei copt, orez negru, gremolata cu pătrunjel și calamari la grătar
Dealu Negru Pinot Noir alături de tartă frangipane (cremă de migdale) cu caise
Hours: 7 PM - 9 PM
Program: 19:00-21:00
Preț meniu degustare/ persoana: 170 RON
Tasting menu price/ person: 170 RON
Book your table | 0725 550 333 |
6th floor ” Magazinul Bucuresti” I.C. BRATIANU 36