Un meniu dedicat vegetarienilor urmează același format al serii, cu temaki ca amuse-bouche, rulouri vietnameze, un maki cu inspirație mediteraneană, samosa și un fel principal din medalioane de sfeclă și dovleac cu ciuperci eryngii la grătar, legume și mămăligă cu tofu afumat, urmate de aceleași opțiuni de desert. Băuturile vor fi servite à la carte.
La miezul nopții, fiecare oaspete este invitat să ciocnească un pahar de șampanie din partea casei, pentru a întâmpina Noul An în atmosfera rafinată a restaurantului Ginger.
Atmosfera va fi completată de un DJ live în barul Aristocool, aflat alături, permițând oaspeților să treacă cu ușurință de la o cină liniștită la o celebrare mai animată, fără a părăsi spațiul evenimentului.
Pentru a asigura o experiență cât mai plăcută fiecărui oaspete, organizatorul va contacta individual toți cumpărătorii pentru a transmite detalii importante privind accesul, rezervarea și desfășurarea evenimentului.