Skip to main content

Wine&Food Pairing: DAVINO FLAMBOYANT

By Bucharest Team

  • EVENTS
  • 05 NOV 25
Pentru o seară unică, vă invităm Miercuri, 5 Noiembrie, începând de la ora 19:00, la Naive, la degustarea verticalei 2016-2020 a unuia dintre cele mai admirate vinuri românești: FLAMBOYANT de la DAVINO.
 
Povestea vinurilor va fi întregită de asocieri culinare speciale, gândite astfel încât fiecare vin să fie perfect pus în valoare și desăvârșită de arta sommelierului în a povesti istoria cramei și a fiecărui vin în parte.
 
Am putea spune mult prea multe despre această seară, dar vom spune doar atât: VERTICALĂ DE FLAMBOYANT 2016 - 2020!
 
Meniul serii va fi:
Amuse bouche: Sparkling wine
DAVINO FLAMBOYANT 2020
asociat cu steak de ciuperci King Oyster și sos demi-glace de trufe
DAVINO FLAMBOYANT 2019
împreună cu salată cu piept de rață afumat, piper verde, coulis de vișine negre și crutoane de pain d’épices
DAVINO FLAMBOYANT 2018
complimentat de mușchi de vită cu foie gras rumenit, andive caramelizate și smochine în reducție de Madeira
DAVINO FLAMBOYANT 2017
asociat cu terină de fazan, sos de mure, sfeclă aurie coaptă și piure de țelină
DAVINO FLAMBOYANT 2016
servit alături de o selecție de brânzeturi fine – Comté, Gorgonzola, Pecorino cu miere – însoțite de chutney de prune afumate și crackers cu sfeclă și cărbune
 
Program: 19:00PM - 21:00PM
Preț meniu degustare/persoana: 170 RON (+comision de emitere)
 
Book your table | 0725 550 333 |
6th floor ” Magazinul Bucuresti” I.C. BRATIANU 36
 
Evenimentul se adresează persoanelor de peste 21 ani.

Visit around